25 листоп. 2014 17:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

31

0

П'яний вінничанин розгулював по місту з пістолетом

П'яний вінничанин розгулював по місту з пістолетом

 Побачивши працівників міліції, намагався позбутися пістолета


П'яний вінничанин розгулював по місту з пістолетом

Вінницькі правоохоронці затримали озброєного правопорушника, який, побачивши працівників міліції, намагався позбутися пістолета та відкинув його подалі від себе.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Під час проведення оперативно розшукових заходів по вул. Пирогова, працівники Вінницького міськвідділу міліції помітили нетверезого підозрілого чоловіка та вирішили перевірити в нього документи. Побачивши наближення міліціонерів, хлопець дістав з кишені своєї куртки предмет ззовні схожий на пістолет та відкинув його подалі від себе.

Під час перевірки 23-річний хлопець відмовився надавати правоохоронцям пояснення щодо походження зброї та мети її зберігання.

Вилучений пристрій, зовні схожий на газовий пістолет з ознаками переробки для  відстрілу гумових куль, направили на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info


0
0