17 берез. 2017 09:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

130

0

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»!

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»!

 Легендарні рок-романтики України «СКАЙ» 18 березня приїдуть у Вінницю, аби разом з вінницькими шанувальниками відсвяткувати 15-річчя своєї групи.


Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»!

 Легендарні рок-романтики України «СКАЙ» 18 березня приїдуть у Вінницю, аби разом з вінницькими шанувальниками відсвяткувати 15-річчя своєї групи.

Святковий концерт пройде у суботу, 18 березня, о 19.00 у Будинку офіцерів. На цьому драйвовому вечорі прозвучать як хіти, які вже давно стали улюбленими: «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», так і нові композиції з альбому «Нове життя», які ще не виконувались на концертних майданчиках.

Назва нової платівки символічна, адже це не тільки нова сторінка в історії рокерів, а й – у житті України.

- У новому альбомі хотілося покращити все: навчитися більше, вирости, хотілося якісних змін. Альбом зводився і проходив мастерінг у США. Він якісний, дорослий, за нього не соромно, - відзначає лідер «СКАЙ» Олег Собчук. - І взагалі я вважаю, що в нас у країні, незважаючи на труднощі, почалося нове життя. Це непростий, довгий шлях, але він правильний. Принаймні, я поки так думаю і вірю в це. Що буде завтра - я не знаю, але я вірю, що все буде о'кей. Віра - це двигун усього!

Перед стартом українського туру Олег Собчук зі своєю командою підкорили масштабним туром Америку і Канаду. Ювілейний п'ятий альбом «Нове життя» було представлено у Торонто, Чикаго, Вашингтоні, Нью-Йорку, Ванкувері та інших заокеанських містах-мільйонниках. Тоді ж під час туру Америкою хлопці записали пісню «All My Love For You» («Я тебе люблю»), яку представили цього року на національному відборі на «Євробачення».

Після нетривалого відпочинку після туру Північною Америкою «СКАЙ» понесли світло рідній Україні.

- Дорогі наші друзі, ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на концерті! Давайте святкувати день народження гурту разом! Ми подаруємо вам наші нові пісні, які увійшли в наш ювілейний альбом з дуже символічною назвою «Нове життя» – адже у 15 все тільки починається!», - запрошує фанів фронтмен «СКАЙ» Олег Собчук.

Не пропустіть вінницький концерт гурту «СКАЙ» у суботу, 18 березня, о 19.00 у Будинку офіцерів. Буде щиро, драйвово і гаряче!

Вартість квитків – від 150 до 300 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Магігранду» і «Петроцентру».

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»!

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 2

 Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 3

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 4

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 5

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 6

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 7

Рок-група «СКАЙ» 18 березня покаже Вінниці «Нове життя»! - фото 8

title

title