30 січ. 2015 16:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

35

0

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини

 Новим головою Студентського Парламенту Вінниччини знову обрано Романа Молдована


Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини

30 січня у Вінниці розпочалася історія діяльності Студентського Парламенту Вінниччини четвертої каденції. Так, до облдержадміністрації з’їхалися усі депутати регіону нового скликання, аби обрати голову СПВ, заступників, розподілитись по комітетам та вирішити робочі питання на поточний рік.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

 В ході зібрання попередній керівник молодіжного самоврядного об’єднання перед присутніми прозвітував про діяльність за зроблену роботу. Згодом депутати перейшли до процедури обрання нового керівника.

 За посаду Голови Студентського Парламенту Вінниччини змагалися три учасники – Олександра Телегузова з Вінницького національного медичного університету, Анастасія Острьоверхова з Вінницького торгово-економічного інституту та Роман Молдован .

 Кожен з кандидатів представив передвиборчу програму, яка стосується освітнього, соціального, інформаційного та міжнародного напрямів роботи майбутнього Голови студентського парламенту.

За загальними підсумками перемогу у виборчих змаганнях вдруге здобув студент Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Роман Молдован, який очолював Студентський Парламент Вінниччини з жовтня 2013 року. За його кандидатуру проголосували 34 новообраних депутати Студпарламенту. 

 Привітати депутатів четвертої каденції та побажати їм натхненної, гарної командної роботи на майбутній рік завітали заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський.

 «Сьогодні в цьому залі зібралася найбільш активна і небайдужа молодь Вінниччини. Студентський парламент завжди відігравав серйозну роль в спілкуванні обласної державної адміністрації з громадськістю. Але сьогодні наше завдання вам допомогти адаптуватися і ознайомитися з основами і державного управління і місцевого самоврядування – це з одного боку. З іншого – це можливість нам, представникам влади, знати проблеми, які турбують молодь, студентів, та намагатися вирішувати їх» – зазначив Ігор Івасюк.

 Одним із нагальних питань, яке потрібно не відкладати на потім, а вирішити об’єднавшись активним студентам і представникам влади – це проблема студентських профілакторіїв, які залишилися у 2015 році без фінансування. 

 «На жаль на Вінниччині 3 профілакторії залишені без фінансування. Це перша проблема, яку ми маємо вирішувати. Поза увагою, не повинно залишитися і питання першого робочого місця. Наші вищі навчальні заклади готують фахівців з дуже низькою ступенем кореляції від потреб ринку праці. Над цією проблемою ми маємо працювати разом. Будемо знаходити можливості спілкуватися з радою роботодавців, запрошувати їх на засідання парламенту. Ініціатива повинна виходити від вас, а ми відкриті і готові до обговорення будь-якої тематики чи проблеми. Тож бажаю вам бути політично незаангажованим, працювати на розвиток Вінниччини зокрема, України в цілому керуватися власним баченням гарної командної роботи» - наголосив Ігор Івасюк.

 Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини - фото 2 

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини - фото 3

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини - фото 4

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини - фото 5

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини - фото 6

Роман Молдован вдруге став Головою Студентського Парламенту Вінниччини - фото 7  

ВИННИЦА.info