23 січ. 2015 14:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

34

0

Росія побила свій рекорд в кількості військових на території Україні

Росія побила свій рекорд в кількості військових на території Україні

 Росія збільшила кількість військ в Україні до максимуму за весь час - Лисенко


Росія побила свій рекорд в кількості військових на території Україні

 Росія збільшила чисельність свого контингенту на території України до максимуму за час конфлікту - понад 9 тисяч військовослужбовців.

Про це повідомляє прес центр РНБО.

На ключових оперативних напрямах відбувається заміна угруповань бойовиків на військовослужбовців ЗС РФ, загальна чисельність яких на підконтрольних бойовикам територіях сягнула найвищого рівня з початку конфлікту на Донбасі – понад 9 тисяч військовослужбовців.

Командування ЗС РФ забезпечує постійне надходження у район бойових дій живої сили та військової техніки, посиленої засобами ППО, системами зв’язку, розвідки та радіоелектронної боротьби. Через неконтрольовані ділянки українсько-російського кордону у великій кількості завозяться боєприпаси – близько 30-40 вантажівок кожної доби. З цією метою, а також для забезпечення постійної ротації російських військових до кордону з нашою державою передислоковуються окремі підрозділи ЗС РФ, зокрема 20-ї гвардійської армії Західного військового округу ЗС РФ (Її штаб знаходить в Ніжегородській області). Про це повідомляє речник АТО полковник Андрій Лисенко.

ВИННИЦА.info