3 берез. 2017 15:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

98

0

Розкрили злочин на Вінниччині: вахтерку студентського гуртожитку вбив колишній зек

Розкрили злочин на Вінниччині: вахтерку студентського гуртожитку вбив колишній зек

 Звільнившись з місць позбaвлення волі, прaцевлaштувaвся нa одному з підприємств у м. Лaдижин тa проживaв у гуртожитку, де прaцювaлa зaгиблa.


Розкрили злочин на Вінниччині: вахтерку студентського гуртожитку вбив колишній зек

Працівники ладижинської поліції спільно з колегами з Головного управління Національної поліції затримали підозрюваного у вбивстві вахтера у гуртожитку аграрного коледжу м. Ладижина. Закривавлене тіло жінки ранком 3 березня виявили студенти гуртожитку.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

Як розповів керівник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, на місці події працювала посилена група працівників обласної та місцевої поліції. Особу підозрюваного у скоєнні злочину оперативники затримали протягом кількох годин. Ним виявився 23-річний житель Кривого Рогу. Молодий чоловік раніше був судимий за вчинення крадіжок та угону автотранспорту. Звільнившись з місць позбавлення волі, працевлаштувався на одному з підприємств у м. Ладижин та проживав у гуртожитку, де працювала загибла.

За словами затриманого, близько другої години ночі між ним та жінкою-вахтером виникла сварка. Він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, хотів вийти з гуртожитку на вулицю, а вахтер його не випустила. Тоді чоловік декілька разів вдарив її у голову та пішов спати, а ранком, коли приїхала швидка допомога та поліція, пішов на роботу. Там, на робочому місці, його затримали поліцейські.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Вінниця.info