14 верес. 2017 10:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

110

0

Рятувальники знімали вінницьких художників з 7 поверху

Рятувальники знімали вінницьких художників з 7 поверху

 Рятувальник знімали вінницьких художників з 7 поверху


Рятувальники знімали вінницьких художників з 7 поверху

 У Вінниці по вулиці Келецькій, 132, вінницькі художники розпочали підготовчі роботи біля нового графіті «Місто спорту» в рамках проекту «VIN ART CITY». 13 вересня вночі через дощову погоду у митців зламалася монтажна люлька. Двоє художників застрягли на рівні 7 поверху. Вони викликали рятувальників.

Відповідна інформація про цей випадок розміщена у довідці ГУ ДСНС Вінниччини.


Про подію Вінниця.info розповів куратор проекту «VIN ART CITY» Олександр Никитюк.

«В нас була вчора трохи небезпечна ситуація. Електрика від люльки намокла і не вмикалася. Нам потрібна була допомога. Ми побули на рівні 7 поверху близько 20 хв.

Вчора відбувся технічний ремонті і її вже полагодили.

Сьогодні завершуються роботи по створенні графіті «Місто культури». Та починаємо працювати над «Місто спорту»», - каже художник.

За словами художника, такий випадок не перший, минулого разу через несправність люльки їм прийшлося бути на висоті близько двох годин.

Нагадаємо, в цьому році вінницькі будівлі прикрашатимуть п’ять муралів. Більшість вже завершені. Це картина «Слов’янка» і «Плідність» та «Спрямованість». Після завершення муралу «Місто Культури» художники візьмуться створювати останній мурал по вулиці Келецькій, 132, «Місто спорту». 

Вінниця.info