26 січ. 2018 15:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

96

0

Саакашвілі зібрався до Вінниці на вихідних

Саакашвілі зібрався до Вінниці на вихідних

 Саакашвілі зібрався до Вінниці на вихідних 


Саакашвілі зібрався до Вінниці на вихідних

Партія екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської ОДА, якого позбавили українського громадянства, анонсує візит Міхаела Саакашвілі до Вінниці 28 січня.

Про це повідомляє партія «Рух Нових Сил» на сторінці в facebook.

Цього разу зустріч проводитимуть не на відкритій площі, як у вересні 2017 року, а збирають громадян в актовій залі КСК «Маяк».

Минулого разу вінничани чекали на зустріч з лідером партії майже годину. Тоді на площі біля пам’ятника Коцюбинського однопартійці з плакатами зустрічали лідера, який за тиждень до цього здійснив «прорив» українського кордону. Вже через кілька місяців потому – у грудні 2017 року Міхіел Саакашвілі влаштував ще один перфоманс – спецпризначенці знімали його з даху будинку.

Що говоритиме вінничанам політик, який є особою без громадянства, в партії не анонсують.

Варто відмітити, що сьогодні, 26 січня колегія суддів Апеляційного суду розглядає питання щодо обрання міри запобіжного заходу для Міхаела Саакашвілі, якого підозрюють в сприянні учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності. Обвинувачення просить застосувати цілодобовий арешт із зобов’язанням носити електронний браслет.

Пізніше стало відомо, що суд задовольнив клопотання і застосував відносно Саакашвілі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 22 години до 7 години наступної доби – за адресою: м. Київ, вулиця Костьольна, будинок 7 кв. 32

Вiнниця.info