15 груд. 2016 15:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

76

0

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98»

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98»

 Сергій Міхалок вже через місяць приїде у Вінницю зі своїм нашумілим проектом «Ляпіс-98».


Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98»

 Сергій Міхалок вже через місяць приїде у Вінницю зі своїм нашумілим проектом «Ляпіс-98».

Сенсаційний концерт, на якому прозвучать всі легендарні хіти групи «Ляпіс-Трубецькой», пройде 27 січня о 19.00 у нічному клубі «FERIDE PLAZA».

Організатори обіцяють атмосферу ностальгії, нестримний драйв і шалену суміш фірмового ска, реггі та радикального шансону.

– Місцем проведення спеціально обрано нічний клуб, щоб вінничани могли вдосталь відірватися під улюблені пісні, які живуть у наших серцях вже більше 25 років! – відзначають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Перевірені часом, улюблені, драйвові! Всі золоті хіти «Ляпісів» від «Ау», «Ты кинула», «В платье белом», «Яблони», «Евпатория», «Зеленоглазое такси» до «Воины света» і «Капітала» - вінничани почують у незмінному і оригінальному «ляпісівському» звучанні! Хто скучив за справжнім відривом, бути обов’язково!!!

Перший концерт проекту «ЛЯПІС-98» пройшов у квітні 2016-го у Харкові. Відтоді – у кожному місті проект збирає аншлаги і море найкращих відгуків глядачів, які так довго чекали відродження улюблених хітів.

Про ідею знову почати співати старі хіти, які свого часу зробили його популярним, Сергій Міхалок заявляв ще раніше. Остаточно до втілення задуманого його підштовхнув маленький син Макар, якому музикант часто співав свою «класику».

Артист запевняє, що новий проект аж ніяк не говорить про закриття його основної групи BRUTTO! Просто зараз ці творчі одиниці існують паралельно, абсолютно не заважаючи одна одній.

– Мені подобається, що ми легалізували «Ляпіс-98». Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій «клоунський» репертуар, - відзначає Сергій Міхалок. - У мене є татуювання – шапіто і кульки, що летять у повітря. Це як у пісні «Ярмарки краски» - ностальгія не відпустить назавжди... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але Циркач і Вуличний Гаєр завжди живуть у мені!!! Я люблю РАДУВАТИ людей. Я люблю свою ПРОФЕСІЮ. Я люблю (і сподіваюсь, - вмію...) співати СВОЇ пісні!!! І буду це робити у всіх своїх Творчих проектах Щиро і від Душі!

Разом з Сергієм Міхалком на концерті у Вінниці буде суперкоманда у складі: Павло Третяк (гітара, бек-вокал), Денис Стурченко (бас-гітара), Владислав Сенкевич (труба, бек-вокал), Іван Галушко (тромбон, бек-вокал), Денис Шуров (ударні).

«ЛЯПІС-98» обіцяє бути найгарячішим концертом зими! Адже це дійсно ексклюзивний формат, гарантія і професіоналізм, ностальгія і нові неповторні відчуття!

27 січня о 19.00 у «FERIDE PLAZA» (вул. Пирогова, 23) буде повний відрив!

Квитки на концерт вже у продажу! Квитки у фан-зону коштують 390 гривень, VIP-зона – 950 і 1250 гривень.

Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах нічного клубу «FERIDE PLAZA», Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98»

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 2

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 3

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 4

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 5

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 6

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 7

 

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 8

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 9

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 10

Сергій Міхалок 27 січня привезе у Вінницю свій проект «ЛЯПІС-98» - фото 11

title

title

title