16 жовт. 2014 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

32

0

Шахрайрку, яка видурила у 12-річної дівчинки золото, піймали на Хмельниччині

Шахрайрку, яка видурила у 12-річної дівчинки золото, піймали на Хмельниччині

 Шукали її майже тиждень...


Шахрайрку, яка видурила у 12-річної дівчинки золото, піймали на Хмельниччині

У Хмельницькій області оперативники зі Жмеринки затримали 31-річну жінку, яку розшукували майже тиждень. Зловмисниця серед білого дня, увійшовши у довіру до 12-річної школярки, змусила дівчинку винести з дому усі коштовності, вартість яких 18 тисяч гривень.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Розповівши довірливій дитині про біду, яка незабаром має статися з її батьками, злодійка запевнила, що є один спосіб їх врятувати. Для цього потрібно принести з дому коштовності. Не вагаючись, дитина віддала усі дорогоцінності лише б її рідні були живі-здорові.

Як розповів начальник Жмеринського райвідділу міліції ОлександрПрозоровський, для встановлення та затримання зловмисниці були задіяні усі оперативні заходи. За тиждень підозрювана була затримана. Нею виявилась 31-річна непрацююча жителька Хмельницької області.

Зі слів затриманої, вона без чоловіка виховує 2-річного сина. Постійної роботи немає. На життя заробляє тимчасовими заробітками. На злочин її підштовхнула матеріальна скрута.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Наразі правоохоронці встановлюють її причетність до скоєння аналогічних злочинів.

ВИННИЦА.info


0
0