16 черв. 2014 19:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

132

0

Щербаківська «запхала» доньку із зятем на владні посади Вінниччини?

Щербаківська «запхала» доньку із зятем на владні посади Вінниччини?

 Донька заступниці губернатора у 23 роки стала заступницею голови обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, а зять - в оргвідділі Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області


Щербаківська «запхала» доньку із зятем на владні посади Вінниччини?

 Дуже швидко "вчорашні" вінницькі опозиціонери опанували тактику дій команди Януковича. Ще не пройшло 2 місяці, як керівниця обласного осередки партії "Батьківщина" Людмила Щербаківська стала заступницею губернатора Вінниччини Анатолія Олійника, як її діти, а точніше донька із зятем отримали посади у владних кабінетах.

Зокрема, як пише видання ВінницяОК, донька Щербаківської - Діана, яка у свої 23 роки вже має чотирирічний стаж депутата Жмеринської районної ради, тепер стала заступницею голови обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, який очолює "давній друг" Григорія Калетника Віталій Давиденко (ще при Калетнику у 2004 році Давиденко очолив і довгий час керував управлінням соціального захисту Вінницької облдержадміністрації - авт.).

 Щербаківська «запхала» доньку із зятем на владні посади Вінниччини?

Правда, щоб ніхто не запідозрив неладне, на новій посаді донька Щербаківської влаштовувалась і працює із прізвищем свого чоловіка - Богдана Кеса, а на сайті Жмеринської райради - під дівочим Щербаківська.

До речі, зять Люмили Щербаківської - Богдан, який, судячи із записів у соціальних мережах, ще 2 роки тому був студентом, теж вдало прилаштований. Він тепер працює в оргвідділі Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області, яке очолює ще один "старожил" місцевої влади та депутата облради, який до розпуску у березні входив до складу фракції Партії регіонів Василь Федоришин.

 Щербаківська «запхала» доньку із зятем на владні посади Вінниччини? - фото 2

Що ж, зважаючи на цілком прогнозоване звільнення Щербаківської після того, як її підопічні й вона сама займалися розповсюдженням "чорнухи" на новообраного Президента України Петра Порошенка, заступниця губернатора поспішає прилаштувати своїх дітей на "хлібні місця". Її навіть не спинив ряд гучних скандалів із масовим звільненням головних лікарів вінницьких мед закладів, де серед претендентів на посади відкрито говорили, що за "позитивне" рішення про призначення Щербаківська бере "таксу в 50 штук".

ВИННИЦА.info


0
0