20 жовт. 2014 16:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

48

0

Що мав розповісти на прес-конференції Віктор Жеребнюк

Що мав розповісти на прес-конференції Віктор Жеребнюк

 Кандидат в депутати розповів про допомогу вінницьким військовим і підтримку влади


Що мав розповісти на прес-конференції Віктор Жеребнюк

 20 жовтня народний депутат, який зареєстрований на позачергових виборах до Верховної Ради кандидатом на ОВО № 14 Віктор Жеребнюк скликав прес-конференцію, на якій обіцяв оприлюднити заяву. Як відомо, прес-конференція не відбулась.

За словами В. Жеребнюка, він хотів повідомити про те що за його допомогою до наших військових, які попали в оточення на Луганщині підійшла підмога.

«Я вважаю що мені вдалось вирішити питання, коли ми спасли 150 душ людей, які були в облозі з минулого понеділка. Так сталось що з 150 чоловік в зоні АТО на 32 блокпосту біля Сміли служать наші 77 вінничан з Жмеринки, Літина, Тиврова. Коли з Ялтушкова зателефонувала жінка і попросила допоможіть чоловіку, бо він в АТО третій день без води. Ми відреагували негайно.

В п’ятницю на прямому ефірі «Інтера» я сказав що сьогодні нажаль, чиновники не донесли інформацію до президента. 19 жовтня «Айдар» з боями прорвався до наших хлопців. Прийшло перше підкріплення – вода, боєприпаси. Потім 95-а десантна бригада підтягнулась щоб їх розблокувати.

Також В. Жеребнюк додав, що має в планах втілення пілотного проекту для Вінниччини, який виведе область на вищий щабель, та повідомив про підтримку президента.

«Я хотів би попросити вінничан підтримати президента Петра Порошенка, підтримати Володимира Гройсмана. Я буду голосувати за президента, за його блок і закликаю всіх це зробити», - сказав В. Жеребнюк.

 


0
0