9 груд. 2015 12:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

102

0

Шокін призначив шість керівників у прокуратури Вінниччини

Шокін призначив шість керівників у прокуратури Вінниччини

 У прокуратурах області нові начальники, які пройшли конкурс 


Шокін призначив шість керівників у прокуратури Вінниччини

 8 грудня Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив шість керівників місцевих прокуратур Вінниччини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Керівником Вінницької місцевої прокуратури призначено Олександра Гуцола, 1983 року народження, уродженця Вінниччини. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав старшим слідчим прокуратури Замостянского району м. Вінниці, обіймав посади у прокуратурі м. Вінниці та апараті прокуратури Вінницької області. До призначення на посаду керівника Вінницької місцевої прокуратури працював першим заступником прокурора м. Вінниці.

Керівником Калинівської місцевої прокуратури  призначено Дмитра Кубика. Народився у Тернополі в 1979 році. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у прокуратурі Замостянского району м. Вінниці, працював в апараті прокуратури Вінницької області. До призначення на посаду керівника Калинівської місцевої прокуратури очолював Хмільницьку міжрайонну прокуратуру.

Керівником Немирівської місцевої прокуратури призначено Сергія Гайду. Народився в Черкаській області у 1980 році. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у прокуратурі Погребищенського району Вінницької області, працював у прокуратурі Ленінського району м. Вінниці, прокуратурі м. Вінниці, в апараті прокуратури Вінницької області. До призначення на посаду керівника Немирівської місцевої прокуратури очолював Немирівську районну прокуратуру.

Керівником Бершадської місцевої прокуратури призначено Володимира Гирбу, 1972 року народження, уродженця Вінниччини. Трудову діяльність розпочав у прокуратурі Бершадського району, очолював прокуратури м. Ладижина та Піщанського району.

Керівником Жмеринської місцевої прокуратури призначено Юрія Кислова, 1977 року народження, уродженця Вінниччини. Трудову діяльність розпочав у прокуратурі Барського району, працював у прокуратурах Чернівецького району, Могилів-Подільської міжрайонній прокуратурі, в апараті прокуратури Вінницької області, очолював Вінницьку міжрайонну природоохоронну прокуратуру. До призначення на посаду керівника Жмеринської місцевої прокуратури очолював Тиврівську районну прокуратуру.

Керівником Могилів-Подільської місцевої прокуратури призначено Олега Путрю. Народився в Одеській області у 1975 році. Трудову діяльність розпочав у прокуратурі Роздільнянського району Одеської області, працював у прокуратурі Барського району, Могилів-Подільській міжрайпрокуратурі, очолював прокуратури Чернівецького району, Козятинську міжрайпрокуратуру. До призначення на посаду керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури, очолював прокуратуру  Вінницького району.

ВИННИЦА.info