28 лип. 2014 12:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

31

0

Сили АТО відбили у путінських терористів Савур-Могилу

Сили АТО відбили у путінських терористів Савур-Могилу

 Савур-Могила є стратегічною висотою на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії, з якої терористи обстрілювали українських військових та ряд населених пунктів


Сили АТО відбили у путінських терористів Савур-Могилу

 Збройні сили України взяли під контроль домі Савур-могилу, що в Донецькій області.

Про це доповів президенту начальник Генерального штабу генерал-лейтенант Віктор Муженко, повідомляє прес-служба президента.

"Савур-Могила є стратегічною висотою на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії, з якої терористи обстрілювали українських військових та ряд населених пунктів, зокрема, Маринівку", - сказано в повідомленні.

Президент Петро Порошенко висловив упевненість, що ЗСУ "з честю виконають поставлену задачу і невдовзі на звільнених територіях буде відновлене мирне життя".

Також, станом на 12:30 силами АТО було звільнене місто Дебальцеве в Донецькій області.

"Учора літаки повітряних сил ЗСУ завдали удари по скупченнях терористів, знищивши велику кількість бронетехніки та живої сили бойовиків", - зазначив спікер РНБО Андрій Лисенко.

Довідка

Савур-могила — курган, висотою 277,9 м над рівнем моря, за 12 км на південь від міста Сніжне. Розташована між двох областей — Луганської, Донецької та державним кордон з Російською Федерацією (Ростовська область). Перебуває в межах регіонального ландшафтного парку «Донецький Кряж».

ВИННИЦА.info


0
0