26 черв. 2017 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

69

0

Склали список кандидатур на відзнаку «За заслуги перед Вінниччиною»

Склали список кандидатур на відзнаку «За заслуги перед Вінниччиною»

Склали список кандидатур на відзнаку «За заслуги перед Вінниччиною»


Склали список кандидатур на відзнаку «За заслуги перед Вінниччиною»

26 червня у Вінниці профільна комісія з 18 осіб склала список кандидатур для нагородження почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною». Це найголовніша премія регіону. До участі у голосуванні подали 34 імені з області. Серед них: вчителі, спортсмени,  краєзнавці, атовці, чиновники, керівники підприємств, районні,  обласні та народні депутати.

 «Самі себе будемо нагороджувати? Не думаю, що це доречно. Пропоную одразу відхилити кандидатури депутатів », - до початку голосування зробила заяву обласний депутат Людмила Головашич.

Після нетривалих перемовин члени комісії сходяться на тому, щоб анулювати кандидатуру народного депутата України Миколи Кучера, якого подала Вінницько абласна державна адміністрація. Домовляються, що за обласних районних депутатів голосувати будуть поосібно.

«У списку є люди, які мають відношення до Антитерористичної операції. Прошу проголосувати за них першочергово», - звернувся до присутніх голова комісії Андрій Гижко.

За всіх голосують одноголосно:

Костянтин Васюк – замісник командира окремого 308 інженерно-саперного батальйону по роботі з особовим складом (2014-2016 р.р).

Василь Івасько – Боєць 54-ї окремої механізованої бригади, молодший сержант.

Юрій Кацай – старший ординатор хірургічного відділення №59 військово-медичного клінічного центру Центрального регіону в зоні АТО.

Максим Кожухар – учасник бойових дій та учасник АТО.

Олександр Саманюк – Учасник АТО.

Анатолій Слівінський – голова громадської організації «Українське об’єднанняучасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області».

До списку на нагороду увійшли ще:

Олександр Казік – спортсмен з вадами зору, майстер спорту України з біатлону та лижних гонок, чемпіон України з лижних перегонів: спринт та лижні гонки на 5 км вільним стилем.

Павло Каленіч – директор СТОВ АФ «Ольгопіль», депутат обласної Ради 7 скликання.

Леонід Копецький – голова Вінницької обласної організації ветеранів України.

Володимир Мельник – голова Вінницької обласної ГО «Асоціація жертв Чорнобиля», учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Галина Ніжньовська – старша медична сестра пульмонологічного відділення Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні

Раїса Панасюк – директор Вінницького міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональним обмеженням «Гармонія».

Відхилили кандидатури тих, на кого були надіслані запізно, або неправильно подання.

Тих, кого відзначать, подарують по 5 тисяч гривень, статуетку та грамоту.

Вінниця.info