26 січ. 2015 12:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

32

0

«Снігову кашу» на вінницьких вулицях розгрібають ще з ночі

«Снігову кашу» на вінницьких вулицях розгрібають ще з ночі

 Невеликий сніг та приморозок вночі прогнозують вінницькі синоптики до кінця місяця


«Снігову кашу» на вінницьких вулицях розгрібають ще з ночі

12 машин та близько 70 робітників працює зараз над посипкою тротуарів. «Снігову кашу» з доріг було прочищено ще вночі, після чого основні вулиці, по яких рухається громадський транспорт, були об​роблені протиожеледними засобами. На найближчі дні синоптики прогнозують у Вінниці вдень плюсову температуру, а вночі - вона опускатиметься до -3 ​oС, що в свою чергу буде призводити до ожеледиці. Тому водіям варто бути обачними, зберігати дистанцію та рухатись з невеликою швидкістю. 

Про це повідомляє Департамет у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Невеликий сніг та приморозок вночі прогнозують вінницькі синоптики до кінця місяця. Така погода сприятиме ожеледиці на дорогах та тротуарах зранку. Мокрий сніг почав йти ще вчора. Відразу ж на посипку доріг протиожеледними матеріалами вийшла техніка. Вчора міські дороги обробляло 9 одиниць техніки. Всі основні вулиці, якими курсує громадський транспорт, було прочищено та посипано. 

Для того, щоб на ранок не було ожеледиці, а «снігова каша» не замерзла, з трьох годин ночі комунальники знову почали розчищати дороги. Відразу ж дорожнє полотно оброблялося протиожеледним матеріалом. А підранок розпочато посипку тротуарів. Зараз їх обіляє 12 тракторів та близько 70 робітників. 

Зранку на посипання піщаною сумішшю територій перед під’їздами, проходів від багатоповерхівок до громадського транспорту та контейнерних майданчиків вийшло більше 600 двірників. За словами в.о. директора департаменту житлового господарства Олега Лавріка, невелика інтенсивність опадів поки що не потребує задіяння техніки. Посипання дворів поки що достатньо, але якщо сніг посилюватиметься – на розчистку дворів виїдуть і трактори. 

ВИННИЦА.info


0
0