31 берез. 2017 10:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

52

0

Сьогодні у Вінниці завершать опалювальний сезон

Сьогодні у Вінниці завершать опалювальний сезон

  31 березня у Вінниці офіційно завершать опалювальний сезон


Сьогодні у Вінниці завершать опалювальний сезон

 31 березня у Вінниці офіційно завершать опалювальний сезон. Вже на вихідних у оселях городян не буде централізованого опалення. Хоча традиційно теплопостачання припиняють ближче до 15 квітня, однак температурні показники дозволяють зробити це раніше.

Про це Вінниця.info розповіла прес-секретар «Вінницяміськтеплоенерго» Юлія Петришина.

«Зазвичай опалювальний починається 15 жовтня і закінчується 15 квітня. Але є спеціальні умови, які визначають початок і кінець опалювального сезону, зокрема температурний режим. Якщо протягом трьох діб середньостатистична температура повітря була більше 8 градусів тепла, то це є передумовою для завершення опалювального сезону. Так само, якщо температура протягом 3 діб менша 8 градусів тепла, то це передумова для подачі тепла в оселі. Цього року опалювальний сезон розпочався 10 жовтня.

Хоча останні дні у Вінниці вночі прохолодніше, але денні максимальні температури перекривають цю різницю», - зазначила Юлія Петришина.

Нагадаємо, що станом на 23 березня нaселення боргує «Вінницяміськтеплоенерго»  40 млн. 266 тис. гривень з урaхувaнням боргів минулих періодів.

Як ми раніше повідомляли, у населених пунктах Вінницької області опалювальний сезон завершиться 3 квітня.

Вінниця.info