24 черв. 2015 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

44

0

Солейко пригрозила Яремчуку судом через образи і некоректність

Солейко пригрозила Яремчуку судом через образи і некоректність

 Наталія Солейко звернулась до голови облдержадміністрації Валерія Коровія з листом, в якому просить дати оцінку діям головного чорнобильця Юрія Яремчука 


Солейко пригрозила Яремчуку судом через образи і некоректність

 Заступник голови Вінницької обласної Ради Наталія Солейко звернулась до голови облдержадміністрації Валерія Коровія з листом, в якому просить дати оцінку діям головного чорнобильця Юрія Яремчука та вжити заходів впливу щодо нього.

Про це інформує прес-служба Вінницької обласної ради.

Слід зазначити, що Юрій Яремчук, який є депутатом обласної Ради, 19 червня на засіданні президії обласної Ради у присутності засобів масової інформації, порушуючи присягу державного службовця та депутатську етику, вдався до некоректної поведінки по відношенню до заступника голови обласної Ради Наталії Солейко.

Раніше Наталія Солейко була змушена двічі звертатись до керівництва УМВС у Вінницькій області щодо непристойної поведінки Юрія Яремчука під час спілкування з керівництвом обласної Ради. Крім того, заступник голови обласної Ради зверталась до постійної комісії обласної Ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики щодо недопустимості некоректної поведінки зазначеного депутата, публічних образ під час проведення робочих нарад та пленарних засідань сесії обласної Ради. Попередження, яке висловили члени комісії, ніяк не вплинуло на грубу поведінку Юрія Яремчука.

У зв’язку із цим, заступник голови Вінницької обласної Ради Наталія Солейко скерувала звернення до голови облдержадміністрації з проханням дати оцінку діям Юрія Яремчука та вжити заходів впливу щодо нього.

- У випадку відсутності належного реагування на моє чергове звернення, я залишаю за собою право звернутися до суду, - заявила заступник голови обласної Ради Наталія Солейко.

ВИННИЦА.info