6 черв. 2011 11:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Культура
0

72

0

Співачка Руслана готуватиме вінничанку Вікторію Рихлюк в телешоу "Голос країни"

Співачка Руслана готуватиме вінничанку Вікторію Рихлюк в телешоу "Голос країни"

18-річна переможниця конкурсу краси "Міс Україна-Поділля" довело, що має не тільки гарну зовнішність, а й голос, пройшовши вже два етапи відбору


Співачка Руслана готуватиме вінничанку Вікторію Рихлюк в телешоу "Голос країни"

 

18-річна вінничанка Вікторія Рихлюк, яка минулого року виборола титул конкурсу краси "Міс Україна-Поділля" пройшла у наступний етап відбору претендентів у кращий голос на телеканалі "1+1" у телешоу "Голос країни".

"Зіркові" члени журі, які всліпу слухають претендентів - Олександр Панамарьов, Діана Арбеніна, Стас П’єха та Руслана, та обирають тих, хто прийматиме участь у наступному турі шоу не залишились байдужими до співу Вікторії Рихлюк, яка виконала популярний хіт 90-х років "What's Going On", яка свого часу прославила американський гурт "4 Non Blondes".

Ця пісня у виконанні вінничанки сподобалася відразу двом тренерам майбутніх зірок – Олександру Пономарьову та Руслані. Але Вікторія Рихлюк обрала Руслану, яка готуватиме вінничанку для подальших турів телешоу, у якому вона має шансі перемогти й стати найкращим "Голосом країни".

Взагалі "Голос країни" не є традиційним талант-шоу. Ключовою його відмінностю є високі вимоги до рівня вокалу і шанобливе ставлення тренерів до кожного з учасників. Завдяки цьому, учасники «Голосу країни» у більшості своїй - професіонали з вражаючими вокальними даними. В рамках "Голосу" тренери не ставлять перед учасниками завдання змінитися, зламати свій традиційний підхід до репертуару і стилю, а працюють з ними на рівних, підтримують і допомагають вокалістам стати ще сильніше.

Після першого етапу кастингу, яким керував музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе, обрані учасники переходять на другий етап "Вибір наосліп". Ключовими дійовими особами шоу стають чотири зоряних тренера. Це - лідер групи "Ночны снайпери" Діана Арбєніна, народний артист України Олександр Пономарьов, переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко та популярний російський естрадний співак Стас П'єха. У рамках "сліпих прослуховувань" тренери обирають собі команди по 14 чоловік, не бачачи учасників, сидячи спиною до сцени. Якщо вокал артиста вражає когось з тренерів, той повертаються до виконавця обличчям. Надалі відібрані вокалісти будуть змагатися і один з одним, і з командами інших тренерів.

На наступному, третьому етапі ("Один на один"), коли кожен тренер укомплектував свої команди з 14 вокалістів, у нього з'являється команда помічників - так званий dream-team. Це дві людини, які допомагають тренеру репетирувати, працювати з учасниками та приймати рішення. Після перших репетицій, тренери обирають по 2 учасника зі своєї команди, яким належить битися один на один - на спеціальному музичному ринзі. За підсумками цього етапу, в кожній команді залишається по 6 вокалістів. Вони переходять до четвертого - основному - етапу шоу, де кожен сольно бореться за перемогу в прямому ефірі. Кращих на цьому етапі обирають глядачі шляхом інтерактивного голосування.

Переможець "Голосу країни" на Україну отримає контракт на запис і випуск свого альбому з найвідомішою звукозаписної компанії світу - Universal Music. Universal Music також зніме для переможця «Голосу країни» два відеокліпи, візьме на себе організацію гастролей і PR-супровід співака. Лейбл буде займатися просуванням альбому не тільки в Україні та СНД, але і по всьому світу.

ВИННИЦА.info

Відео надане сайтом шоу "Голос країни"


0
0