30 жовт. 2016 12:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

120

0

Спортсменам паралімпійцям з Вінниччини та їх тренерам «виписали» 390 тис. гривень винагороди

Спортсменам паралімпійцям з Вінниччини та їх тренерам «виписали» 390 тис. гривень винагороди

 Спортсменам призначено грошову винагороду 


Спортсменам паралімпійцям з Вінниччини та їх тренерам «виписали» 390 тис. гривень винагороди

 25 жовтня голова Вінницької облдержадміністрації підписав розпорядження «Про надання грошової винагороди за особливий внесок у розвиток спорту в Україні і Вінницькій області», відповідно до якого призначено 390 тис. гривень грошової винагороди для спортсменів-паралімпійців та їх тренерів.

«За особливий внесок у розвиток спорту в Україні і Вінницькій області нагородити грошовою винагородою членів збірних команд України, учасників XV Паралімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро та їх тренерів згідно з додатком», - зазначено в документі.

Список членів збірних команд України, учасників ХV Паралімпійських ігор 2016 року в м.Ріо-де-Жанейро та їх тренерів:

  • Денисюк Олексій Ярославович - бронзовий призер XV Паралімпійських ігор 2016 року з кульової стрільби – 175 тис. гривень;

  • Мустафаєв Денис Юрійович - тренер-викладач КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа стрільби», за підготовку бронзового призера XV Паралімпійських ігор 2016 року з кульової стрільби О.Денисюка – 35 тис. гривень;

  • Шевчук Мар’яна Сергіївна - учасниця Паралімпійських ігор 2016 року з пауерліфтингу (з УОРА) – 100 тис. гривень;

  • Хвалінський Сергій Феодосійович - учасник Паралімпійських ігор 2016 року з пауерліфтингу (з УОРА) – 50 тис. гривень

  • Пакула Олег Георгійович - заслужений тренер України, тренер-викладач з пауерліфтингу КЗ «Вінницький регіональни1 центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», за підготовку учасників XV Паралімпійських ігор 2016 року М.Шевчук і С.Хвалінського – 30 тис. гривень.

Нагадаємо, на сесії Вінницької облради прийняли рішення про надання грошової винагороди за особливий внесок у розвиток спорту в Україні і Вінницькій області. Депутати затвердили положення, за яким медалі здобуті людьми з особливими потребами та олімпійцями мають однакову ціну.

Вінниця.info