7 листоп. 2017 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

74

0

«Страсті за Ревізором» у Вінниці: жарт про кулінарні вподобання євреїв та суперечки за Леніна

«Страсті за Ревізором» у Вінниці: жарт про кулінарні вподобання євреїв та суперечки за Леніна

 «Страсті за Ревізором» у Вінниці: жарт про кулінарні вподобання євреїв та суперечки за Леніна


«Страсті за Ревізором» у Вінниці: жарт про кулінарні вподобання євреїв та суперечки за Леніна

 Розповідь про Вінницю почали з обговорень вибухів під Калинівкою, адже програма «Страсті за Ревізором» знімалась 27 вересня, наступного дня після виникнення надзвичайної ситуації в області. Тоді приватні заклади громадського харчування долучились до надання допомоги евакуйованим – людей розселяли та годували. Першим до студії приїхав адміністратор гриль-бару «Вінницька реберня» Павло Степанов

«Я так розумію, у Вашому колективі всі образились на зауваження Тищенка щодо старого обладнання в закладі», - говорить ведучий Сергій Притула.

«Коли приїхала команда «Ревізор», ми були відкриті лише 2 тижні, працювали з тим що було, з тією страшною плитою. На той час не було грошей. Зараз в мене на кухні все гаразд. Коли приїжджали з повторною перевіркою – все простикеровано, є нова поверхня», - говорить Павло Степанов.

На програмі продовжили обговорення «реберні», під час якого власник повідомив, що прибрав з меню телячі реберця, які не сподобались «Ревізору», а інші фахівці зауважили, що це неправильне рішення, бо Вінниця єврейське місто, і не всі вживають свинину.

«Михайло, якщо Ви не в курсі, то скажу Вам, що за останні кілька років пів Вінниці перебралось в Київ», - жартуючи відповів Притула та викликав помічників, які принесли до студії м'ясо з «Вінницької реберні».

Що змінилось у «Вінницькій реберні» за кілька місяців після візиту «Ревізору», дивіться в сюжеті програми (з 1 год. 12 хв.)

Наступним гостем програми стала керуюча столового комплексу «Плюшкін» Людмила Шарун.

Ведучий почав з того що заклад не новий, мовляв «списувати» на недосвідченість не вдасться. На що керівник кафе сказала, що їм лише 5 років.

«І и вже його так захарастили? - перепитав Притула. - Та я думав що йому вже років 30», – і продовжив дискусію, нагадавши про тарганів в закладі.

«Ви що не знаєте, що таргани живуть тільки в чистоті? – відповідає йому питанням керуюча кафе, чим викликала обурення серед присутніх в студії.

Далі в студії розгорнулась дискусія про тарганів. Та пояснення Людмили Шарун, чому їм важко боротись з комахами.

«Добре, що є програма «Страсті за Ревізором», бо ви вриваєтесь без попередження як варвари, як вандали і засмучуєте мені жінку, яка прийшла в красивій зеленій сукні. Я знав лише дві такі сукні – Ви і Кіра Найтлі… А мої дівчата - журналісти як приїжджають, то все виглядає не так страшно як у вас. Подивіться», - каже Притул, звертаючись до Тищенка та Гижі.  

Потім показали столовий комплекс «Плюшкін» та зміни в закладі (Сюжет про заклад та обговорення – на відео з 1 год. 56 хв.).

Нагадаємо, 6 листопада в ефірі програми «Ревізор» «Нового каналу» показали Вінницю. Ведучий 8 сезону Микола Тищенко перевірив чотири заклади харчування: столовий комплекс «Плюшкін» (вул. Данила Галицького 58а), готель «Версаль» (Тиврівське шосе,2), гриль-бар «Вінницька реберня» (Київська,3) та кафе Пиріжкова (вул. Соборна, 22). Жоден із закладів табличку не отримав.

Вiнниця.info, за матеріалами програми «Нового каналу» «Страсті за Ревізором».

title