14 листоп. 2017 13:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

103

0

«Страсті за Ревізором» у Жмеринці: Притулі та Тищенку подарували страусині яйця

«Страсті за Ревізором» у Жмеринці: Притулі та Тищенку подарували страусині яйця

 «Страсті за Ревізором» у Жмеринці: струси, міні-туалет та риба 


«Страсті за Ревізором» у Жмеринці: Притулі та Тищенку подарували страусині яйця

  13 листопада в програмі «Страсті за Ревізором» показали місто на Вінниччині – Жмеринку. Тут жодну  відзнаку «Ревізор» не залишив у закладах харчування.

Розпочалася програма з обговорення готелю «Автотема». До студії програми приїхав власник. Він не погодився з висновками «Ревізора» та розпочалася дискусія через пусту пляшку з-під вина.

Експерти програми критикували міні кухню у номерах готелю та невідомі умови приготування страв, їх готує дружина господаря готелю на власній кухні. Обурило експертів те, що у готелі потрібно залишати оригінал паспорта. Власник пояснив це тим, що люди часто виносять техніку з готелю, тому потрібно залишити документ під заставу.

Показали в програмі страусину ферму, яка розташована поруч біля готелю. Ведучому програми «Страсті за Ревізором» Сергію Притулі та ведучому програми «Ревізор» Миколі Тищенку подарували страусині яйця.

Приїхав на програму мер міста Жмеринки.

Експерти програми розкритикували кафе біля вокзалу у Жмериці: риба там зберігається не правильно та туалет зроблений у маленькому приміщені. Микола Тищенко назвав цей туалет, найменшим в Україні. Коли приїхали «Страсті за Ревізором», то власник показав, що рибу вже не продають, а вбиральню почали розширювати.

В студію програми приїхала кухар кафе «Stop-Express». Розмову про заклад розпочали з того, що заборонено на кухні бути у відкритому взутті. При повторній перевірці журналісти перевірили вагу замовлених страв – в кафе не обвішують. Кухару прийшлося розповісти, звідки на кухні було м'ясо, в якого термін придатності завершився 2 місяці тому.

Захищати честь кафе «ЖмеринBurg» приїхав власник та шеф-кухар закладу. Вони погодилися із зауваженнями Миколи Тищенка та для удосконалення закладу навіть змінили меню та взяли на роботу нового кухара. Тут вразили команду «Ревізора» діряві миски.

Завершилася програма подарунком від кафе «ЖмеринBurg» у вигляді торта з написом «Ревізор».

Подробиці у відео:

  

 

Нагадаємо, 6 листопада в ефірі програми «Ревізор» «Нового каналу» показали Вінницю. Ведучий 8 сезону Микола Тищенко перевірив чотири заклади харчування: столовий комплекс «Плюшкін» (вул. Данила Галицького 58а), готель «Версаль» (Тиврівське шосе,2), гриль-бар «Вінницька реберня» (Київська,3) та кафе Пиріжкова (вул. Соборна, 22). Жоден із закладів табличку не отримав.

13 листопада показали інспектування готельно-ресторанного сервісу в Жмеринці - міста, яке знаходиться в 40 кілометрах від Вінниці і має вузлове залізничне сполучення.

Вiнниця.info, за матеріалами програми «Нового каналу» «Страсті за Ревізором».

title