28 січ. 2015 12:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

63

0

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді

 Молодь Вінниці зустрілася зі своїми однолітками з різних куточків України


Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді

27 січня у міській раді молодь Вінниці зустрілася зі своїми однолітками з різних куточків України. Юнаки та дівчата зі Львову, Тернополя, Кіровограду, Одеси та інших міст, які є учасниками молодіжного проекту «Твоя країна», провели у нашому місті кілька днів. А під час зустрічі поділилися враженнями про Вінницю. Серед іншого вони були приємно вражені організацією роботи Прозорих офісів міста, громадським транспортом та можливостями для реалізації молоді.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

26 січня до Вінниці приїхали 19 студентів з різних міст України за програмою обміну молодіжного Всеукраїнського проекту «Твоя країна». Його організатором є  Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив», а у Вінниці – Вінницька міська громадська організація «Квестоманія». Вчора гості нашого міста спілкувались з представниками Вінницької молодіжної ради та центру підліткових клубів «Універ». Зустріч відбулася у залі засідань міської ради.

«Цей проект дозволяє українським студентам знайомитися з різними містами нашої країни, їхніми особливостями та здобутками. Він діє вже більше року. За цей час відбулося більше 30 програм обміну. Вінниця бере участь у проекті вперше. У нашому місті 19 українських студентів пробудуть чотири дні – з 26 по 29 січня. У рамках проекту – зустрічі з відомими людьми Вінниці, екскурсії навчальними закладами тощо. Також ми покажемо місто з точки зору відпочинку та туризму. Крім того, наші гості вже взяли участь у акції «Свіча пам’яті у нашому серці» у підтримку жителів Маріуполя та в пам'ять жертв АТО. Завдяки програмі обміну кожен її учасник зможе відкрити для себе Вінницю в новому ракурсі», – зазначив голова проекту у Вінниці Артем Поліковський.

Голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира розповів, що учасники проекту «Твоя країна» вже познайомилися з роботою міської ради, побували у Прозорому офісі: «На студентів ще очікують цікаві тренінги, зустрічі з відомими людьми міста, турнір з боулінгу, КВН, квест по місту».

Гостям розповіли про життя молоді у Вінниці, а вони зі свого боку поділилися враженнями від нашого міста. «Мене приємно вразила робота Вінницької міської ради, те, як організовано прийом людей у Прозорих офісах. Все робиться для того, щоб вінничани у найбільш комфортних умовах могли вирішити свої питання, – каже львів’янка Анастасія Соголовська. –  Молодіжні організації вашого міста докладають дуже багато зусиль, щоб залучати чим більше вінничан до розвитку своїх талантів, до активного відпочинку та фізичної культури. Я вважаю, що Вінниця – це одне з найперспективніших міст для розвитку молоді в Україні».

З Анастасією погоджується й Юлія Паншина з Одеси: «Вінниця – це дійсно європейське місто, у якому є багато можливостей для розвитку і реалізації молодих людей. Дуже хочеться ще раз приїхати до Вінниці, я радитиму відвідати це місто всім своїм друзям, адже у вас є чому повчитися та на що подивитися».

«Я бував у багатьох містах України і з упевненістю можу сказати, що Вінниця – дуже чисте та охайне місто. У вас чудово розвинена система громадського транспорту, нові зручні автобуси та тролейбуси», – зазначив Володимир Вакуленко з Кіровограду. А Анастасія Позичайло відзначила те, що міська влада всебічно сприяє розвитку молодіжного середовища.

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 2

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 3

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 4

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 5

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 6

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 7

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 8

 

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 9

Студенти назвали Вінницю одним з найперспективніших міст для молоді - фото 10

ВИННИЦА.info