5 лют. 2019 12:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

153

0

Студія масажу "SaJeS" – мудрість у кожному русі

Студія масажу "SaJeS" – мудрість у кожному русі

Студія масажу "SaJeS" – мудрість у кожному русі


Студія масажу "SaJeS" – мудрість у кожному русі

Давно мрієте про ідеальну фігуру, але не знаєте з чого почати? Для цього не потрібна магія. Насправді це величезна праця над собою та професіоналізм тих людей, яким ви довіряєте своє тіло. Якщо ви не любите виснажливі тренування, спробуйте відкоригувати фігуру за допомогою масажних технік, направлених на безпосередню роботу з м’язами (техніки спортивного масажу). Проте правильне харчування та фізичні навантаження у легкій формі не завадять. Тільки таким чином результат, до якого ви з часом прийдете, залишиться надовго.

Ви готові до змін на краще? Довірте себе професіоналам масажної справи.

Студія корекції обличчя та тіла "SaJeS пропонує понад 30 видів масажу. Родзинкою масажної майстерні є запатентовані авторські техніки засновниці Юлії Самодрал:

  • масаж обличчя Bodyface, який включає масаж спини, зони декольте, комірцевої зони,

а також

  • масаж корекції фігури Bodysculpt, де ви зможете у повній мірі направити в необхідне русло стан вашого тіла за допомогою бамбукових паличок та водночас розслабитися від дотику гарячого вулканічного каміння.

Міопластичний масаж обличчя, масаж тіла класичний (лімфодренажний), моделюючий (антицелюлітний), стоун-масаж вулканічним камінням, гарячими бамбуковими паличками, масаж в 4 руки; лікувальні масажі, медовий масаж, тайські техніки від Анни Колесник; фітопаробочка, пресотерапія, обгортання, - все це чекає на Вас у "SaJeS".

Адреса студії масажу "SaJeS" м.Вінниця, вул. Пушкіна, 25. Запис за 068 441 44 34 або 063 121 06 51.

Студія масажу "SaJeS" – мудрість у кожному русі

Сторінка у «Фейсбук»: https://www.facebook.com/massageStudioByJuliaSamodral

Інстаграм: https://www.instagram.com/massagebyjuliya/

title