9 жовт. 2015 11:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

95

0

Суд відправив Борю-Лексуса в СІЗО

Суд відправив Борю-Лексуса в СІЗО

 Бориса Пасіченко, відомого як Боря-Лексус, повинні взяти під варту на місяць


Суд відправив Борю-Лексуса в СІЗО

 За рішенням Вінницького міськсуду активіста «Самооборони Майдану» Бориса Пасіченко, відомого як Боря-Лексус, повинні взяти під варту на місяць. Однак за станом здоров'я він перебуває в стаціонарі міської лікарні №1.

На жаль не вдалося особисто підтвердити цю інформацію у Бориса Пасіченко. Його друг і лідер «Самооборони Майдану» Андрій Книжник зазначив, що 8 жовтня суддя у присутності слідчого зачитала «вирок». «Боря-Лексус» підозрюється у вимаганні. Нібито з заявою про це в міліцію звернувся директор одного з підприємств області.

«У Бориса гіпертонічний криз. Вчора до нього приставили чотирьох конвоїрів, а сьогодні вранці хотіли відправити до СІЗО, але оскільки знову стався напад, він знаходиться в лікарні», - пояснив А. Книжник.

А. Книжник запевняє, кримінальне провадження відкрито у зв'язку з прийдешніми виборами. Б. Пасиченко від «Громадянської позиції» балотується в Тиврівський районний та селищна ради. І йому нібито хочуть перешкодити провести передвиборну кампанію.

У Вінниці в Бориса Пасіченко досить неоднозначна репутація. Його називають і волонтером, який допомагає бійцям у зоні АТО, і «керівником» групи, яка неодноразово брала участь у різних «господарських» розборках, що називається, з кримінальним душком.

Real-vin