11 груд. 2018 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

51

0

Судитимуть 4 осіб, які створили борделі у Вінниці та Хмельницькому

Судитимуть 4 осіб, які створили борделі у Вінниці та Хмельницькому

  Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний стосовно чотирьох осіб, які в 2017 році створили та утримували місця розпусти на території  м. Вінниці та м. Хмельницького.

 

Судитимуть 4 осіб, які створили борделі у Вінниці та Хмельницькому

 Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний стосовно чотирьох осіб, які в 2017 році створили та утримували місця розпусти на території  м. Вінниці та м. Хмельницького.

«Вищевказані місця розпусти здійснювали свою діяльність під виглядом масажних салонів, в яких надавались сексуальні послуги жінками з метою отримання прибутків», - повідомляє прес-служба прокуратури.

Дії зловмисників кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 3, 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 303 КК України (організація створення та утримання місць розпусти вчинені за попередньою змовою групою осіб, з метою наживи,  сутенерство вчинене  за попередньою змовою групою осіб). 

 Нагадаємо, що 2 грудня оперативники та бійці спецпідрозділу КОРД у селищі Літин затримали сутенера. Чоловік був громадянином Туреччини, в одному із мотелів району він організував будинок розпусти. Зловмисник примушував молодих жінок, в тому числі і неповнолітніх, займатися проституцією шляхом шантажу.

Вiнниця.info