10 верес. 2014 15:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

47

0

Свитко таки «випхав» Антонець з крісла головного лікаря Вінницької обласної дитячої лікарні

Свитко таки «випхав» Антонець з крісла головного лікаря Вінницької обласної дитячої лікарні

Головним лікарем обласної дитячої клінічної лікарні став Василь Паненко


Свитко таки «випхав» Антонець з крісла головного лікаря Вінницької обласної дитячої лікарні

10 вересня голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко представив трудовому колективу Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні нового головного лікаря цього закладу - Василя Паненка.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Василь Паненко призначений на відповідно до розпорядження голови обласної ради №257 від 0 вересня 2014 року. Розпорядження про призначення Василя Паненка було підписане, враховуючи пропозиції Департаменту охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації, висновки постійних комісій обласної Ради, результати громадського обговорення.

Керівник обласної ради привітав нового керівника закладу Василя Паненка, а також подякував трудовому колективу за сумлінну працю і побажав усіляких гараздів, запевнив працівників у своїй підтримці діяльності лікарні. Василь Паненко в свою чергу подякував Сергію Свитку за непросте рішення.

«Головне наше завдання працювати, єдине прохання: щоб нам не заважали це робити. Основним завданням для лікарні бачу надання якісної медичної допомоги всім дітям Вінницької області та постійне покращення добробуту працівників лікарні», - сказав С. Свитко.

Нагадаємо, що 5 травня 2014 року екс-головного лікаря обласної дитячої клінічної лікарні Тетяну Антонець було звільнено з посади керівника закладу в зв’язку із закінченням контракту. Крім цього, згідно розпорядження голови обласної ради Сергія Свитка, виконувачем обов’язків головного лікаря обласної дитячої клінічної лікарні було призначено Оксану Моравську.

Як відомо, Тетяна Антонець через суд відстоювала посаду головного лікаря.

ВИННИЦА.info


0
0