23 верес. 2015 13:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

50

0

Свитко збирає сесію Вінницької облради. Серед 54 питань – звернення щодо обігу зброї, про ГМО та «кадрові питання»

Свитко збирає сесію Вінницької облради. Серед 54 питань – звернення щодо обігу зброї, про ГМО та «кадрові питання»

 На сесію, що відбудеться 29 вересня, підготували 54 питання 


Свитко збирає сесію Вінницької облради. Серед 54 питань – звернення щодо обігу зброї, про ГМО та «кадрові питання»

 29 вересня о 10 годині проведуть чергову сесію Вінницької обласної ради.

Відповідне розпорядження 18 вересня підписав голова облради Сергій Свитко.

Серед 54 питань, які пропонуються до розгляду на сесії – звернення до Президента, голови ВРУ, та Прем’єра щодо врегулювання поводження з ГМО, щодо визначення орендної ставки за оренду приміщень орендарем яких виступає громадська організація «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області», ряд змін до обласних програм та «кадрові питання».

Перелік питань, що пропонуються для розгляду на пленарному засіданні:

1. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Вінницької області.

2. Про хід виконання Обласної програми «Здоров'я нації на 2013-2015 роки», затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 6 скликання від 18 грудня 2012 року № 413.

3. Про Обласну комплексну цільову програму підтримки учасників антитерористичної операції, членів їхніх сімей та інших верств населення, які потребують соціального захисту на 2015-2017 роки.

4. Про внесення змін та доповнень до Обласної комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2008 – 2015 роки, затвердженої рішенням 16 сесії обласної Ради 5 скликання від 19 березня 2008 року № 511.

5. Про внесення змін до рішення 31 сесії обласної Ради 6 скликання від 16 січня 2015 року № 805 «Про обласний бюджет на 2015 рік» (зі змінами).

6. Про внесення доповнень до Правил надання комунальною організацією «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» пільгових довгострокових кредитів, затверджених рішенням 31 сесії обласної Ради 5 скликання від 30 червня 2010 року № 1019.

7. Про Звернення депутатів Вінницької обласної Ради 6 скликання до Президента України П. Порошенка, Прем’єр-міністра України А. Яценюка та Голови Верховної Ради України В. Гройсмана.

8. Про Звернення Вінницької обласної Ради 6 скликання щодо законодавчого врегулювання організації системи територіальної оборони держави та імплементування норм Європейського Союзу в сфері обігу зброї.

9. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 6 скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо нормативно – правового регулювання поводження з генетично модифікованими організмами в Україні.

10. Про звіт постійної комісії обласної Ради 6 скликання з питань економічних реформ, інвестиційної політики, промисловості, малого і середнього бізнесу.

11. Про розпорядження голови обласної Ради.

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

13. Про передачу земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «База спеціального медичного постачання».

14. Про передачу земельної ділянки у постійне користування комунальній установі «Хмільницька районна стоматологічна поліклініка».

15. Про погодження укладення договору земельного сервітуту Вінницькою обласною дитячою клінічною лікарнею.

16. Про Програму розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2016 – 2020 роки.

17. Про надання у довгострокове тимчасове користування лісову ділянку для рекреаційних цілей без зміни цільового призначення та без вилучення у постійного користувача.

18. Про визначення орендної ставки за оренду приміщень №№ 113, 114, 115 та тамбуру входу площею 13,1 кв.м, розташованих в адмінбудинку за адресою: вул. Соборна, буд. 72, м. Вінниця, орендарем яких виступає громадська організація «Українське об’єднання учасників бойових дій  та волонтерів АТО у Вінницькій області».

19. Про затвердження  Статуту Погребищенського медичного коледжу, викладеного у новій редакції.

20. Про затвердження Статуту Гайсинського медичного коледжу, викладеного у новій редакції.

21. Про затвердження Статуту Самгородоцької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату Козятинського району Вінницької обласної Ради, викладеного у новій редакції.

22. Про затвердження Статуту Вінницького  обласного центру здоров’я, викладеного у новій редакції.

23. Про внесення змін та доповнень до Статуту комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву».

24. Про внесення змін та доповнень до Статуту комунального закладу «Козятинська обласна туберкульозна лікарня».

25. Про внесення змін до Статуту обласного комунального закладу «Вінницький обласний спеціалізований будинок  дитини з ураженням центральної нервової  системи та порушенням психіки».

26. Про списання майна.

27. Про списання майна.

28. Про списання майна, закріпленого за Вінницьким обласним комунальним спеціалізованим лісогосподарським підприємством «Віноблагроліс».

29. Про передачу майна.

30. Про передачу майна комунальній установі «Ямпільська центральна районна лікарня».

31. Про внесення змін до  рішення 38 сесії обласної Ради 6 скликання від 24 червня 2015 року № 909 «Про передачу-приймання майна».

32. Про передачу будівель та споруд складів зберігання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків комунальній установі «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів».

33. Про передачу майна у комунальну власність територіальної громади міста Вінниці.

34. Про передачу будівель та споруд складів медичного майна для зберігання та обслуговування матеріальних цінностей державного матеріального резерву, регіонального резерву лікарських засобів, виробів медичного призначення та медичного обладнання на випадок виникнення надзвичайних ситуацій комунальній установі «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

35. Про продаж майна, закріпленого за Тиврівською центральною районною лікарнею.

36. Про продаж майна, закріпленого за дочірнім підприємством «Тиврівський райагроліс» Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс».

37. Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища Теплицького району та створення структурного підрозділу Вінницького обласного краєзнавчого музею.

38. Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області майна, що є спільною власністю територіальної громади села Гнатків Томашпільського району та створення структурного підрозділу комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

39. Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища Тростянецького району та створення структурного підрозділу Вінницького обласного краєзнавчого музею.

40. Про надання дозволу на реконструкцію, перепланування та переведення нежитлового приміщення в житлове.

41.Про погодження приватному підприємству, «Каменяр-Д» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, Східної ділянки надр, що межує з Рекечинським родовищем пиляних вапняків.

42. Про погодження виробничо-комерційному підприємству, «РОСИТА» надання спеціального дозволу на користування надрами Холоневського родовища мінеральних природних столових вод.

43.Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю, «КЕРАМ» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, Кунківської ділянки суглинків та глин.

44. Про погодження приватному підприємству «РосІнМар» надання спеціального дозволу на користування надрами Верхівського родовища мінеральних природних столових вод.

45.Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Уланівське заводоуправління» гірничого відводу на промислову розробку ділянки, «Південна» Уланівського родовища суглинків.

46. Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, Рівненського прояву піщано-гравійної суміші та піску.

47. Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки Могилів-Подільського прояву трепелу.

48. Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування пісковиків Порогівського родовища.

49. Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, питних підземних вод ділянки Браїлівська, що розкривається свердловиною № 1/2070.

50. Про стан екологічної безпеки в місті Ладижині  та прилеглих до нього територій.

51. Про конкурс на заміщення посад директорів вищих навчальних закладів - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

52. Про призначення Мовчан Л.В. на посаду головного лікаря обласного комунального закладу «Вінницький обласний дитячий кардіоревматологічний санаторій».

53. Про призначення Ацеховської О.В. на посаду директора Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату Вінницької обласної Ради.

54. Про керівника Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Крижопільського району Вінницької обласної Ради.

ВИННИЦА.info