10 черв. 2016 11:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

261

0

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня

 Скільки вінничани з 1 липня платитимуть за гарячу воду і опалення


Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня

 9 червня НКРЕКП затвердила нові тарифи на теплову енергію, послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для потреб населення. Згідно рішення комісії, з 1 липня в середньому тарифи зростають вдвічі.

Тарифи оприлюднено на сайті НКРЕКП.

Ціна на гарячу воду і тепло залежатиме від постачальника.

У Вінниці та області є 5 найбільших підприємств, які надають населенню послуги з теплопостачання. Це ДП «Теплокомуненерго Маяк» ПАТ «Маяк», КП «Вінницяоблтеплоенерго», КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», ПАТ «ДТЕК Західенерго «Ладижинська ТЕС», Могилів-Подільське міське КП «Теплоенергетик».

Також тарифи різняться, в залежності від того, чи обладнано будинки приладами обліку (лічильниками) і наявності рушникосушарок для споживачів гарячої води.

Наприклад, по місту Вінниці:

споживачі, яких обслуговує ДП «Теплокомуненерго Маяк» ПАТ «Маяк» платитимуть за опалення 1330, 33 грн. за 1 Гкал, при умові, якщо встановлено лічильник, без лічильника, ціна складе 32,04 грн. за 1 кв.м. житла. За 1 куб.м гарячої води споживачі, які мають в квартирі рушникосушку, платитимуть підприємству 79,68 грн., без рушникосушки – 73,68 грн.

споживачі, яких обслуговує КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» платитимуть за опалення 1118,56 грн. за 1 Гкал, при умові, якщо встановлено лічильник, без лічильника, ціна складе 28,67 грн. за 1 кв.м. житла. За 1 куб.м гарячої води споживачі, які мають в квартирі рушникосушку, платитимуть підприємству 75,91 грн., без рушникосушки – 70,28 грн.

споживачі, яких обслуговує КП «Вінницяоблтеплоенерго» платитимуть за опалення 1478,33 грн. за 1 Гкал, при умові, якщо встановлено лічильник, без лічильника, ціна складе – 38,73 грн. за 1 кв.м. житла. За 1 куб.м гарячої води споживачі, які мають в квартирі рушникосушку, платитимуть підприємству 87,54 грн., без рушникосушки – 80,70 грн.

Нагадаємо, нові тарифи були сформовані в травні, ціна на послуги, залежить від теплопостачального підприємства.

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня 

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня - фото 2 

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня - фото 3

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли вдвічі. Скільки вінничани платитимуть з 1 липня - фото 4 

ВИННИЦА.info