23 жовт. 2017 10:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

73

0

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House»

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House»

 Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House»


Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House»

 Чи відомо Вам, що  є кольори, аромати та конкретні предмети, які неодмінно піднімають настрій і допомагають досягти психологічного та емоційного комфорту у родині? 

Сподіваємося, що ця стаття виявиться корисною для Вас та надихне до творчих ідей, приємних змін та сміливих рішень! 

Жовті або зелені стіни

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House»

З усієї палітри кольорів саме ці два - дарують відчуття щастя. Звісно, що Ви не розфарбуєте  усю оселю у жовто-зелені відтінки. І не потрібно. Достатньо зробити акцент на одну зі стін кухні або вітальні.

До речі, згідно з дослідженням амстердамських вчених, у дітей і дорослих сильно відрізняється сприйняття кольору на емоційному рівні. Самий «щасливий» колір для дітей - блакитний, потім червоний і лише на третьому місці жовтий. Тож із упевненістю можете використовувати їх для оздоблення дитячої кімнати. «Найсумніший» дитячий колір  - білий.

Ванільні свічки

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 2

Протягом 20 років International Flavors & Fragrances Inc. проводив дослідження, вивчаючи властивості запахів і ароматів та їх вплив на наш настрій. Перемогла ваніль. Її аромат заспокоює та розслабляє, дарує позитивні емоції та відчуття затишку. Так що запалюйте ванільні свічки, і насолоджуйтесь легким спілкуванням у сімейному колі.

Свіжі квіти

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 3

Квіти в холодну пору року коштують досить дорого, і багатьом з нас,  їх купівля здається марною тратою коштів. Але доведено, що присутність квітів у будинку викликає відчуття радості та підвищує рівень емоційної задоволеності. Так що балуйте себе та близьких, хоча б маленьким букетиком тюльпанів або гілочкою багульника.

Сентиментальні фото

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 4

Якщо на Вашому столику біля ліжка ще не сяють посмішки на сімейних фотографіях, обов'язково змініть це! Як показують дослідження University of Portsmouth, майже всім нам подобається дивитися на свої знімки, де відображені найкращі моменти життя, а самі ми виглядаємо бадьорими та щасливими. Це пробуджує почуття спокою та відчуття любові.

Пухнасті друзі

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 5

На дарма собак називають кращими друзями людини. Присутність собаки чи кішки в будинку допомагає справлятися зі стресом та змінює життя родини в кращу сторону.

Особистий щоденник

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 6

Не дарма більшість психологів, в якості терапії, буквально змушують вести своїх пацієнтів щоденники і прописувати там свої плани, думки і емоції. Вважається, що якщо образи, страхи чи переживання виплеснути на папір, стає легше, а якщо робити це регулярно, з часом вирішуються багато проблем. Але якщо погані листи самому собі краще викидати і не згадувати про них, то хороші можна і потрібно перечитувати. Навіть якщо вони складаються всього лише з одного речення. Так що заведіть гарний особистий щоденник, і Ви обов'язково відчуєте себе щасливішою людиною.

Аромат троянди

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 7

Якщо раптом Вам трапитися вибирати освіжувач або арома-спрей для будинку,  ми рекомендуємо запах рожевих бутонів. Справа в тому, що почуття нюху пов'язано з відділами мозку, що відповідають за ваші емоції, а аромат троянд пробуджує тільки щасливі.

Заправлене ліжко

Таємниці сонячних осель. Котеджне містечко «Sun House» - фото 8

Заправляйте ліжко кожен день. По-перше, так ваша спальня відразу буде виглядати акуратною, а по-друге, згідно з дослідженнями National Sleep Foundation, серед 1500 опитаних, 71%, що заправляють ліжко кожен день, вважають себе щасливими людьми. А з категорії людей, які вважають, що цього робити не варто, 62% нещасливі.

Мінімалізм

Виявляється, існує взаємозв'язок між високим рівнем кортизолу (гормону стресу) і кількістю речей у вашому домі. Іншими словами - чим більше зайвого, тим більше прибирання і безладу. Так що, позбавляйтеся від непотрібних речей, не зберігайте старі речі, і ваше життя стане набагато щасливішим та «чистішим»!

Котеджне містечко «Sun House» – це маленький світ щасливих та дружніх людей. Тут особлива «сонячна» атмосфера, і справа не лише у місці розташування та старанній праці забудовника, а й у мешканцях, які заряджають свої будинки любов’ю та дбають про «щастя» своїх осель!

Тож наповнюйте свої оселі радістю та приєднуйтесь до світу щасливих та дружніх людей! 

Можливо один з будинків п’ятої чи шостої черги чекає саме на Вас ?! 

Наші контакти:

Вул. Сонячна

Тел. (096) 699 39 01

Більше інформації на сайті  sunhouse.vn.ua