21 листоп. 2014 09:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

36

0

Терористи 39 раз обстріляли військових. 1 загинув, 18 отримали поранення

Терористи 39 раз обстріляли військових. 1 загинув, 18 отримали поранення

 Напружена ситуація в районі Пески, Славне, Новотроїцьке 


Терористи 39 раз обстріляли військових. 1 загинув, 18 отримали поранення

 За минулу добу,  20 – 21 листопада, в зоні АТО терористи здійснили тридцять дев’ять обстрілів підрозділів сил АТО на різних ділянках. Найнеспокійніше ніч минула на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

За добу отримали поранення 18 наших військовослужбовців, 1 військовослужбовець загинув.

На Донецькому напрямку ситуація найбільш напружена в районах населених пунктів Славне, Спартак, Пєски, Новотроїцьке. Бойовики не припиняють артилерійсько-мінометних обстрілів та залпів з РСЗВ БМ-21 «Град». Підрозділи АТО успішно і без втрат відбили атаку противника в районі населеного пункту Славне.

На території Луганської області зафіксовано 25 обстрілів населених пунктів. Зокрема, терористи двічі обстрілювали місто Щастя. Під час одного з таких нальотів, боєприпаси, випущені терористами, розірвалися у житловому густонаселеному кварталі міста, неподалік школи та магазину. Внаслідок чого отримали ушкодження мирні мешканці.

На півдні зони антитерористичної операції ситуація залишається напруженою. В районі міста Маріуполь противник використовує проти наших військ міни та фугаси. Відтак, за минулу добу було двічі пошкоджено на закладених терористами вибухових пристроях військову автомобільну техніку. На щастя втрат серед військовослужбовців не має.

ВИННИЦА.info


0
0