13 груд. 2016 12:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

107

0

Терористи жорстоко вбили полоненого бійця з Вінниці

Терористи жорстоко вбили полоненого бійця з Вінниці

 В полоні терористів вбили вінничанина


Терористи жорстоко вбили полоненого бійця з Вінниці

 Країна втратила ще одного захисника… В полоні терористів загинув 39-річний Дмитро Неумивакін. Боєць родом з Вінниці. Тіло чоловіка більше місяця знаходиться в морзі Дніпропетровська. Остаточної інформації про дату смерті захисника наразі немає. 

Про це Вінниця.info розповів начальник відділу допомоги учасникам АТО Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Грачов.

«До рук бойовиків він потрапив ще з двома товаришами, тільки їм вдалося втекти. Дмитра Неумивакіна жорстоко вбили в полоні. Тіло знаходиться в Дніпропетровську, дуже понівечене… Ми знаємо про цю ситуацію вже місяць. Щоб забрати військового і поховати у Вінниці, потрібні документи, що підтверджують його особу. Тому мама захисника здала аналіз ДНК. Тепер це питання часу. Коли отримаємо офіційні дані, приблизно, за три місяці, привеземо його на батьківщину», - сказав Андрій Грачов.

У Вінницькому військкоматі повідомили, що бійця призвали на службу в 2014 році. Після демобілізації Дмитро Неумивакін був звільнений з частини. За деякий час підписав контракт. 

Вінниця.info