29 квіт. 2017 08:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

161

0

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду»

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду»

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду»


The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду»

 «Ідеальний тур – для ідеальних людей» - під таким гаслом найкраща альтернативна група України The Hardkiss продовжує вражати Україну своїм новим «Perfection Tour».

У Вінниці Юлія Саніна, Вал, Крічі, Роман Скоробагатько і Клим Лисюк свою нову програму презентують 3 червня о 19.00 у Будинку офіцерів.

«Перша частина «Perfection Tour» була неймовірною: 16 500 глядачів, 7 200 км, 13 концертів, 9 солд-аутів і перший Палац спорту!  Друга частина буде ще потужнішою!»– інтригують організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Крім усіх найкращих хітів The Hardkiss: «Hurricane», «Helpless», «Stones», «Organ», «Tony, Talk!», «Make-Up», «Dance With Me», «Perfection» та багато інших, група порадує прихильників свіженькими роботами: «Rain», «Closer» та «Антарктида», вражаючий кліп на яку був презентований всього кілька днів тому, 26 квітня. 

Відвертий, динамічний, сміливий трек «Антарктида» - це друга пісня групи українською мовою: першою була лірична «Прірва», випущена більше двох років тому.

– Антарктида - це образ жінки, яка готова на все, щоб побути з коханим хоч мить, - говорить про пісню фронтвумен The Hardkiss Юлія Санина. – «Антарктида» відразу ж народилася українською мовою. Я цьому дуже рада, тому що не люблю спеціально перекладати - втрачається вся безпосередність. Мені подобається грати з мовою - змінювати наголоси й акценти.

За 5 років існування The Hardkiss дали понад 300 концертів, записали та випустили понад 25 треків, представили 15 кліпів і отримали 7 статуеток національної премії YUNA.

У 2016 році The Hardkiss були визнані «Найкращим альтернативним гуртом України» на премії M1 MUSIC AWARDS, а також стали переможцями національної музичної премії YUNA-2017 у номінаціях «Найкраща рок-група» і «Найкраще концертне шоу».

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду»

У Вінниці у 2016 році The Hardkiss у рекордні строки зробили два абсолютні sold out! Після чого відсвяткували 5-річчя великим концертом у Києві, а вже з листопада розпочали «Perfection Tour», назву якому дав один з найважчих по звучанню треків в історії групи - «Perfection».

– Природа подбала, щоб зробити все ідеально. Саме тому ми такі різні – вад не існує, кожний гарний по-своєму. Але нам нав'язують якісь стандарти і тільки одиниці можуть прислухатися до себе, – розповідає історію «Perfection» Юлія Саніна. - На наших концертах люди не бояться поводитися відкрито, виглядати так, як їм хочеться. У звичайному житті забобони і страх виділятися заважають нашій індивідуальності. Ми ж разом зі своїми глядачами знаходимо свободу!

Не пропустіть 3 червня «Perfection Tour» The Hardkiss у Вінниці!

Вартість квитків – 200-600 гривень.

Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua , у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».  Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду» - фото 2

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду» - фото 3

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду» - фото 4

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду» - фото 5

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду» - фото 6

The Hardkiss везуть до Вінниці «Perfection Tour» і «Антарктиду» - фото 7

Фото та відео надані організаторами концерту

title

title