13 жовт. 2017 16:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

58

0

Три вихідних. Куди сходити у Вінниці

Три вихідних. Куди сходити у Вінниці

 Свято Дня захисника України припадає на суботу. Ми підібрали вам кілька цікавих заходів, які не дозволять сумувати у незвично довгий вікенд.

 

Три вихідних. Куди сходити у Вінниці

 Цього тижня вихідні у вінничан будуть на один день довшими, оскільки свято Дня захисника України припадає на суботу. Ми підібрали вам кілька цікавих заходів, які не дозволять сумувати у незвично довгий вікенд.

14 жовтня (субота)

Вінницькі пластуни запрошують на «Повстанський Квест», метою якого є загартування тіла та духу молоді. Аби взяти участь потрібно заповнити анкету.

Місце проведення - площа Європейська. Початок – о 12 годині.

Показовий виступ 8-го окремого полку спеціального призначення Збройних Сил України. Місце проведення - площа Василя Стуса, «Книжка». Початок –о 12:00.

Відкриття пам’ятника Симону Петлюрі. Адреса – вул. Симона Петлюри, 15, (обласне радіо). Початок о 14:00.Зазначимо, що постамент військового вже встановили.

Урочиста хода учасників клубів військово-історичної реконструкції. Вулиця Соборна. Початок – о 14:30.

Військово-історична реконструкція вуличного бою армії УНР та Галицької Армії проти більшовицьких і білогвардійських підрозділів. Європейська площа. Початок о 15:00.

У театрі Садовського покажуть оперету «Летюча миша» Йогана Штрауса. Початок – о 18:30.

15 жовтня (неділя)

Любителів риб запрошують на виставку в «Універмаг». Початок – о 10 годині, о 18:00 всі охочі можуть погодувати рибок. Вхід – платний.

Фестиваль «Музика в монастирських мурах». Початок о 20:00. Виступатиме Вероніка Струк. Твори Георга Генделя, Йозефа Гайдна, Вольфганга Моцарта, Фанні Мендельсон та інші. Місце проведення – храм Пресвятої Діви Марії Ангельської.

16 жовтня (понеділок)

Показ українського фентезійного фільму «Сторожова застава». Фільм про перенесення в часі, боротьбу з половцями та про історію – кінотеатри «Мир», «SmartCinema» і Коцюбинського. 

Вінниця.info