30 січ. 2015 17:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

55

0

Тріо вінничан створили нарколабараторію та виготовляли там амфетамін

Тріо вінничан створили нарколабараторію та виготовляли там амфетамін

 Вінницькі міліціонери викрили нарколабараторію в приватному будинку


Тріо вінничан створили нарколабараторію та виготовляли там амфетамін

 На Вінниччині працівники міліції затримали трьох вінничан, які облаштували нарколабораторію в одному з приватних будинків Тиврівського району. За допомогою підручних засобів, трійця виготовляла амфетамін.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

В ході перевірки оперативної інформації, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції спільно з міськими оперативниками виявили в одному з сіл Тиврівського району справжню підпільну нарколабораторію. У будинку молодики виготовляли психотропну речовину для себе та своїх знайомих.

Двох зловмисників віком 25 та 23 років міліціонери затримали у будинку, а третього зупинили працівники Державтоінспекції під час несення служби на блокпосту. У 25-річного чоловіка правоохоронці вилучили особливо-небезпечний наркотичний засіб – амфетамін, який він власноручно виготовив у цій лабораторії.

Як з’ясувалось, зловмисники, один з яких вже проблеми з законом, спеціально винайняли будинок. Уклавши договір оренди, вони запевнили власників, що там будуть проживати дві родини.

Під час огляду приміщення правоохоронці вилучили пробірки, колби, скляний та пластиковий посуд, хімічні інгредієнти, розчинники та інші компоненти для виготовлення психотропної речовини.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України та ч.1 ст.313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення воліна строк до 3 років.

ВИННИЦА.info