8 верес. 2015 14:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

42

0

Троє п’яних вінничан «попалися» на браконьєрстві

Троє п’яних вінничан «попалися» на браконьєрстві

 На Вінниччині працівники міліції затримали трьох нетверезих чоловіків


Троє п’яних вінничан «попалися» на браконьєрстві

 7 вересня у Літинському районі працівники міліції затримали трьох нетверезих чоловіків. В автомобілі, на якому вони пересувались, правоохоронці виявили дві зареєстрованих рушниці, порох та набої.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю ГУ УМВС Вінниччини.

В селі Журавне працівники міліції зупинили автомобіль «Фольцваген Т-4», під керуванням 34-річного жителя села Вінницькі Хутори. Водій знаходився за кермом в нетверезому стані. Окрім водія, в салоні автомобіля знаходились ще двоє пасажирів.

У чоловіків міліціонери виявили мисливський самозарядний карабін, гладкоствольну рушницю, 150 грамів пороху та 12 набоїв.

За словами начальника Літинського райвідділу міліції Юрія Найчука, зброя була зареєстрована та зберігалась на законних підставах. Вилучені набої направили на експертизу, для встановлення їх призначення.

Попередньо встановлено, що чоловіки займалися браконьєрством.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення. Водія також притягнуть до відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. Триває слідство.

ВИННИЦА.info