18 трав. 2015 17:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

77

0

Центром Вінниці пробіжать кілька тисяч людей

Центром Вінниці пробіжать кілька тисяч людей

 У Вінниці відбудеться масовий забіг


Центром Вінниці пробіжать кілька тисяч людей

 23 травня у Вінниці відбудеться масовий забіг «Рухаємо Вінницю». Долучитися до цієї акції запрошують усіх бажаючих. Там можна буде взяти участь у різноманітних майстер-класах, познайомитися з роботою вінницьких спортивних шкіл та навіть виграти велосипед.

Про це інформує прес-служба Вінницької міської ради.

Цієї суботи о 15 годині забіг стартує від майдану Незалежності до Центрального парку культури і відпочинку. Орієнтовно учасниками стануть близько трьох тисяч людей.

«Завдяки поєднанню державних структур, бізнесу та громадських організацій у вінничан буде чудове спортивне свято, яке пройде під гаслом «Вінниця біжить». Олімпійський день проходить у нашому місті вже не вперше, але цього року він буде у більш розширеному форматі. Дистанцію пробігу ми робимо невелику – близько кілометра, щоб кожен зміг її подолати і відчути дух єдності спорту», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Також в цей день на спортивному майданчику буде шоу-програма, конкурси, показові виступи та концерт вінницьких виконавців. Крім того, серед бігунів розігруватимуться сучасний велосипед, путівки та інші призи.

ВИННИЦА.info