21 листоп. 2014 10:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

71

0

ЦВК зареєструвала нардепами Гройсмана, Кудлаєнка, Домбровського і Порошенка

ЦВК зареєструвала нардепами Гройсмана, Кудлаєнка, Домбровського і Порошенка

Станом на 20 листопада Центральна виборча комісія зареєструвала всього 262 народних депутатів


ЦВК зареєструвала нардепами Гройсмана, Кудлаєнка, Домбровського і Порошенка

 20 листопада Центральна виборча комісія під головуванням заступника Голови Комісії Жанни Усенко-Чорної продовжила свою роботу в режимі засідання.

ЦВК зареєструвала 36 нардепів, обраних на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Серед них екс-мер Вінниці Володимир Гройсман, який пройшов до Парламенту за списком політичної партії «Блок Петра Порошенка» під номером 4 та директора Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Сергія Кудлаєнка, який пройшов від "Блоку Петра Порошенка" під номером 63.

Також Комісія зареєструвала 21 народного депутата України, обраних на виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в одномандатних виборчих округах.

Серед них екс-голова ОДА Олександр Домбровський, який пройшов до Парламенту по виборчому округу №11 від «Блоку Петра Порошенка» та Олексій Порошенко, потрапив до Верховної Ради від виборчого округу №12 («Блок Петра Порошенка»).

Нагадаємо, що серед перших зареєстрованих депутатів був вінничани Геннадій Ткачук, 17 листопада від Вінниччини ЦВК зареєструвала ще двох народних обранців, а 19 листопада зареєстровано колишнього голову Вінницької обласної ради Григорія Заболотного.

20 листопада було зареєстровано 73 народних депутати України.

Загалом, станом на 20 листопада 2014 року Центральна виборча комісія зареєструвала 262 народних депутати України.

ВИННИЦА.info


0
0