16 груд. 2014 15:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

37

0

У День Святого Миколая вінницьким дітям передадуть омріяні подарунки

У День Святого Миколая вінницьким дітям передадуть омріяні подарунки

 Вінничан запрошують у «Sky Park» щоб урочисто вручити дітям подарунки, зібрані в рамках благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки!»


У День Святого Миколая вінницьким дітям передадуть омріяні подарунки

 19 грудня вінницькій малечі передадуть подарунки у рамках благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки».

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

У день Святого Миколая, 19 грудня, громадська організація «Розвиток. Розвиток» за сприяння управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА та Вінницької міської ради вручить подарунки маленьким вінничанам в рамках благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки!». Учасниками акції є 20 хлопчиків та дівчаток з числа сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин міста Вінниці. Окремо проводився збір подарунків для дітей, які зараз лікуються в онкологічному відділені обласної дитячої клінічної лікарні.

«Кожного року малеча з нетерпінням чекає день Святого Миколая. І в такі важкі для нашої країни часи особливо важливо не зруйнувати мрії дітлахів. Будь-хто у своєму житті переживав нестримне бажання мати якусь річ або реалізувати нематеріальні блага для себе чи рідних. Хтось просить у вищих сил здоров’я, хтось - миру в сім’ї, хтось же - взаємної любові. Отож, у цей день диво має відбутись для кожної дитини не зважаючи ні на що», – каже голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Завдяки вінничанам мрії цих дітлахів здійсняться. До речі, жителі нашого міста передали подарунків більше, ніж є учасників акції. Тому громадська організація «Розвиток. Розвиток» вирішила розширити список учасників та передати решту подарунків маленьким вінничанам, які також сьогодні потребують підтримки та уваги громади.

Організатори акції запрошують вінничан завітати на свято 19 грудня о 15 годині у ТЦ «Sky Park» (1-й поверх, біля святкової ялинки) та своєю присутністю підтримати дітей – учасників благодійної акції. Показавши тим самим згуртованість, небайдужість, увагу, чуйність та єдність.

ВИННИЦА.info


0
0