22 лют. 2012 17:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

92

0

У керівника вінницької Податковій Зленко з’явилась нова «права рука»

У керівника вінницької Податковій Зленко з’явилась нова «права рука»

Державна податкова служба України призначила Володимира Лещенко першим заступником голови свого підрозділу у Вінницькій області


У керівника вінницької Податковій Зленко з’явилась нова «права рука»

Державна податкова служба України 21 лютого призначила Володимира Лещенка першим заступником голови своєї служби у Вінницькій області.

Про це повідомила керівник обласної податкової Ірина Зленко, посилаючись на відповідний наказ ДПСУ від 21 лютого.

Податкова також призначила Андрія Таранова першим заступником голови ДПС у Вінницькій області - начальником управління податкової міліції, Геннадія Мазура та Ілону Заскіну – заступниками голови ДПС у Вінницькій області.

Андрій Таранов та Геннадій Мазур і раніше працювали на посадах заступників голови обласної податкової, а Володимир Лещенко та Ілона Заскіна є новими обличчями у керівництві ДПС у Вінницькій області.

Залишили посади у керівництві обласної Податкової – перший заступник голови Володимир Левчук, заступники голови – Анатолій Войтюк та Тетяна Кочин.

Тож тепер у керівника вінницьких податківців замінено половину заступників, а у структурі обласної Податкової замість 5 заступників голови залишилось 4.

Окрім того, наказом ДПС України Сергія Здітовецького призначено начальником Вінницької об’єднаної податкової інспекції, яка тепер охоплюватиме не тільки місто Вінницю, а й Вінницькій та Тиврівський райони області.

\"\"

До цього призначення, Здітовецький півтора року керував ДПІ у м. Вінниці.

Нагадаємо, що 17 січня Державна податкова служба України призначила головою ДПС у Вінницькій області Ірину Зленко.

ВИННИЦА.info


0
0