17 квіт. 2014 09:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

35

0

У Коломойського вирішили виховувати патріотизм українців за допомогою грошей

У Коломойського вирішили виховувати патріотизм українців за допомогою грошей

В Дніпропетровській облдержадміністрації вирішили платити за повернуту зброю та полонених «зелених чоловічків»


У Коломойського вирішили виховувати патріотизм українців за допомогою грошей

Влада Дніпропетровської області на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців 10 тисяч доларів за кожного "зеленого чоловічка".

Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook

"Перші підрозділи спецбатальйону "Дніпро" сформовані й готові до виконання бойових завдань. Блокпости встановлені", - зазначив він.

"Я багато думав про події в Донецьку й Луганську. Висновок один: це революція бідності. Заколот утомлених, зневірених і непочутих владою людей", - написав Філатов.

"Кліка Януковича, яка занурила наших співгромадян у безодню безвиході, сьогодні провокує їх на сепаратизм, роздаючи гроші, украдені в людей і обіцяючи майбутнє в складі сусідньої недружньої держави", - додав він.

За словами Філатова, в акціях беруть участь "наші російськомовні брати з Донбасу, які заплуталися, втратили орієнтири, купилися на солодкі обіцянки негідників".

"У нас є пропозиція. За кожен повернутий ствол - виплачується винагорода за автомат 1000 доларів США, кулемет - 1500 доларів США, гранатомет - 2000 доларів США", - повідомляє заступник Коломойського.

"За кожного переданого "зеленого чоловічка", він же найманець, який ступив на нашу спільну землю і намагається зіткнути нас у братовбивчій війні, – винагорода 10 000 доларів США", - додає він.

"За кожну звільнену будівлю, передану МІСЦЕВІЙ влади й під охорону спецроти "Донбас" батальйону "Дніпро" – винагорода 200 000 доларів США (причому у територіальної громади залишається вільне право доступу у будь-який момент)", - заявив Філатов.

Усі подробиці, місця передачі грошей, контактні телефон Штаб Національного Захисту повідомить у четвер.

Українська правда

 


0
0