19 квіт. 2017 12:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

47

0

У Корольчука замовили «базу даних» по ДТП на дорогах Вінниччини, щоб знизити аварійність

У Корольчука замовили «базу даних» по ДТП на дорогах Вінниччини, щоб знизити аварійність

 Служба автомобільних доріг у Вінницькій області замовила «базу даних» по ДТП щоб знизити аварійність на дорогах 


У Корольчука замовили «базу даних» по ДТП на дорогах Вінниччини, щоб знизити аварійність

 Служба автомобільних доріг у Вінницькій області Державного агентства автомобільних доріг України 19 квітня уклала угоду з Державним підприємством «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна» для наповнення галузевої Бази даних обліку та аналізу ДТП вихідними даними про стан аварійності за ІV квартал 2016 року та І, ІІ та ІІІ квартали 2017 року на мережі автомобільних доріг загального користування державного значення в межах Вінницької області. Вартість угоди – 66,4 тис. гривень.

Звіт про укладений договір опубліковіано на сайті закупівель prozorro.

В Службі автомобільних доріг у Вінницькій області Вінниця.info повідомили, що послуги замовили задля реалізації заходів з безпеки дорожнього руху. Зокрема, для виявлення аварійно-небезпечних ділянок, місць концентрації ДТП і удосконалення організації дорожнього руху у таких місцях.

«Власники доріг при виконанні робіт з ремонту і утримання автомобільних доріг повинні у першочерговому порядку здійснювати заходи щодо безпеки дорожнього руху на основі обліку і аналізу дорожньо-транспортних пригод.

Ці заходи дають можливості планування робіт з удосконалення дислокації технічних засобів організації дорожнього руху, проведення ремонтів елементів доріг, планування робіт з експлуатаційного утримання, направлених на зниження кількості та негативних наслідків ДТП», - зазначили у САД.

Як відомо, в жовтні минулого року начальником Служби автомобільних доріг у Вінницькій області призначено Ігоря Корольчука.

Вінниця.info