27 черв. 2017 14:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

72

0

У Коровія з’явився новий заступник

У Коровія з’явився новий заступник

У Коровія з’явився новий заступник


У Коровія з’явився новий заступник

 Сьoгoдні, 27 червня, голова Валерій Коровій підписав розпорядження про призначення заступника голови Вінницької ОДА. Ним стaв лідер фрaкції БПП «Сoлідaрність» в oблaсній рaді Oлексaндр Крученюк. Посадовця офіційно представили апарату облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

«У нас є декілька дуже серйозних викликів. З одного боку, ми застабілізували суспільно-політичну ситуацію, область нормально розвивається. Та, водночас, ми бачимо необхідність посилення окремих напрямків, особливо в частині комунікації з громадянським суспільством та депутатським корпусом обласної Ради. І завдання, яке ставиться перед Олександром Васильовичем, полягає якраз у забезпеченні такої системи комунікації», - зазначив губернатор.

Валерій Коровій наголосив, що, з огляду на реалії сьогодення в українському політичної істеблішменті, ця посада надзвичайно важлива і відповідальна. Відтак повідомив, що найближчим часом буде підписано відповідне розпорядження про перерозподіл обов’язків між заступниками голови ОДА.

У присутності колег Олександр Крученюк урочисто проголосив присягу державного службовця та запевнив учасників зібрання у готовності до плідної співпраці на займаній посаді.

Нагадаємо, що раніше Олександр Крученюк переміг в конкурсі на посаду заступника голови Вінницької облдержадміністрації.

Відповідно до е-декларації, яку О. Крученюк зареєстрував в НАЗК як кандидат на посаду заступника голови Вінницької ОДА, депутат з родиною (дружина та троє дітей) проживає в м. Хмільник та є власником ПП «Агролад-П», дружина Олександра Крученюка – власниця ТОВ «МАКСАГРО».

З нерухомості родина О. Крученюка має в оренді на праві користування 8 земельних ділянок та дві з них – у власності. Окрім того, депутат задекларував у власності нежитлову будівлю та житловий будинок в Хмільнику, дружина – квартиру в Київській області.

Олександр Крученюк має у власності автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER 200» 2014 року випуску, дружина – «SUBARU OUTBACK» 2012 року випуску.

У Коровія з’явився новий заступник

У Коровія з’явився новий заступник - фото 2

У Коровія з’явився новий заступник - фото 3

Як відомо, 30 березня у Вінницькій ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади заступника голови Вінницької облдержадміністрації.

Вінниця.info, фото - сайт Вінницької ОДА