7 берез. 2012 13:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

66

0

У лісах Вінниччини встановлюють вежі для полювання на тварин

У лісах Вінниччини встановлюють вежі для полювання на тварин

Мисливці видивлятимуться свою здобич з високих веж


У лісах Вінниччини встановлюють вежі для полювання на тварин

На Державних підприємствах лісового господарства у Вінницькій області будуються вежі для полювання.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Вінницькі лісівники задіяли всі резерви для виконання завдання Голови Держлісагентства України В.М.Сівця щодо кардинального покращення економічної ефективності лісового господарства, зокрема його важливої складової – мисливського господарства. І на даний час на держпідприємствах лісового господарства Вінниччини проводиться активне будівництво веж для полювання.

Площа мисливських угідь держпідприємств Вінницького лісового та мисливського господарства – 257,1 тис. га. На сьогоднішній день чисельність основних мисливських видів тварин у Вінницькій області становить близько 10,5 тисячі копитних, більше 81 тисячі хутрових та понад 330 тисяч пернатих. Ці показники постійно зростають.

Надходження від мисливськогосподарської діяльності у 2011 р. склали 1 млн. 531, тис. грн. Все більше любителів мисливства відмовляються від «чорного» полювання, адже усвідомлюють, що їх буде покарано. Склалася позитивна тенденція щодо зменшення кількості порушників правил полювання. Кількість зареєстрованих в області мисливців - 25430 чоловік. Для забезпеченя умов полювання в лісових господарствах Вінниччини будують вежі для полювання.

ВИННИЦА.info

 


0
0