20 квіт. 2017 17:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

150

0

У Моргунова з’явився новий радник з питань авіації

У Моргунова з’явився новий радник з питань авіації

 Мер Вінниці призначив собі радника 


У Моргунова з’явився новий радник з питань авіації

 Радником Вінницького міського голови Сергія Моргунова на громадських засадах призначено Євгена Трескунова. Він надаватиме меру консультації з питань авіації.

Сьогодні, 20 квітня, заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський представив Євгена Олександровича під час засідання виконавчого комітету та вручив йому посвідчення.

«В завдання Євгена Трескунова входитимуть також функції представлення Вінницького аеропорту на міжнародних конференціях та робота з планування стратегії і розвитку нашого аеропорту.

У Моргунова з’явився новий радник з питань авіації 

Біографічна довідка

Євген Трескунов в червні 1997 року закінчив Київський міжнародний університет цивільної авіації по спеціалізації «аеродроми».

З 1995 по липень 1997 року отримав другу спеціальність «менеджмент зовнішньо-економічної діяльності»

В серпні 2000 року переведений до державного департаменту авіаційного транспорту «Укравіатранс» (Державіаслужба) на посаду заступника начальника управління стратегічного розвитку та забезпечення

За підтримки Британської Ради в Україні проходив навчання в університеті Великобританії за спеціальністю «Магістр з управління в авіаційному транспорті»

З жовтня 2003 по вересень 2012 року працював в авіакомпанії «Аеросвіт» на різних керівних посадах.

Потім обіймав посаду виконавчого віце-президента авіакомпанії «МАУ», звідти звільнився в грудні 2014 року. Після того заснував авіаційну консалтингову компанію, власником якої він є.

Вінниця.info