9 верес. 2015 16:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

45

0

У потязі на Вінниччині знайшли 400 кг м’яса, які везли в Москву

У потязі на Вінниччині знайшли 400 кг м’яса, які везли в Москву

 М'ясо до Москви не доїхало. На Вінниччині з потяга вилучили 400 кг продукції


У потязі на Вінниччині знайшли 400 кг м’яса, які везли в Москву

 2 вересня працівниками Управління протидії злочинності у сфері економіки Вінниччини під час огляду потягу міжнародного сполучення № 341 - 342 «Кишинів - Москва» було виявлено м’ясну продукцію. Контрабанда знаходилася у вагоні №7 й була загорнута в поліетилен.

Про це інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Сьогодні, 9 вересня, під головування першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при ОДА, на якому йшлося про подальше використання м’ясної продукції.

У відповідності до матеріалів, наданих Управлінням протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Вінницькій області та листа з пояснення провідника вагону, поклажу з м’ясом її попросила перевезти незнайома жінка із станції Котюжани Барського району. Вона завантажила м’ясопродукцію і мала доставити її до станції Москва.

Дану продукцію тваринного походження вилучено з обігу на відповідальне зберігання працівниками УМВС. При контрольному зважуванні продукції загальна вага склала - 428,5 кг.

Актом огляду від інспекторами державної ветеринарної медицини Вінницької області підтверджено факт зберігання даної продукції в морозильній камері по вул. Молодогвардійська, 88, с. Козятин, Козятинського району.

Станом на 9 вересня року власника продукції не встановлено.

З метою недопущення виникнення особливо небезпечних інфекційних хвороб спільних для людей та тварин і негативного впливу неякісної та небезпечної продукції на життя та здоров’я людини, майно і довкілля, комісія визнала її неякісною та небезпечною і прийняла рішення вилучити з обігу та відправити на переробку у відповідних технологічних режимах (утилізацію) на Калинівську Філію ДП «Укрветсанзавод».

ВИННИЦА.info