20 трав. 2015 13:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

55

0

У пришкільних таборах Вінниці організують відпочинок майже 5 тисяч школярів

У пришкільних таборах Вінниці організують відпочинок майже 5 тисяч школярів

 Цього літа пришкільні табори приймуть на 400 дітей більше


У пришкільних таборах Вінниці організують відпочинок майже 5 тисяч школярів

 Із 3 червня у Вінниці розпочнуть працювати пришкільні табори 28 пришкільних таборів. В них відпочине 4900 дітей, це на 400 дітей більше, ніж минулого року. Діти не лише відпочинуть, а й побувають на екскурсіях та отримають нові знання. А у «мовних» таборах та загонах дівчата та хлопчики зможуть ще й підвищити рівень володіння іноземними мовами.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Відпочинок у пришкільних таборах з насиченими програмами дозволяє дітям розширити свій світогляд, використати літній період цікаво і ефективно. Крім відпочинку діти у пришкільних таборах мають можливість здобути нові знання. Так, у таборах, що при школах №1 та №25 буде створено англомовне середовище. Крім того, англомовні загони діятимуть на базі шкіл-гімназій №30 та №23, а польський – у школі №12», – каже начальник відділу виховання та позашкільної роботи департаменту освіти Вінницької міської ради Ірина Кравець.

Як і у минулі роки, перебування у пришкільних таборах безкоштовне. Фінансування основної програми, яка відпрацьована для всіх шкіл, забезпечується за рахунок видатків з міського бюджету.

У пришкільних таборах для учнів буде організовано змістовне дозвілля. Діти побувають у аквапарку, дитячому центрі «Дитяча планета», на пішохідних екскурсіях, презентації спортивних шкіл, візьмуть участь у інтелектуальних іграх тощо. Також передбачені профілактичні заходи із попередження дитячого травматизму, екскурсії до міських пожежних частин.

Закінчиться зміна пришкільних таборів 19 червня.

ВИННИЦА.info