18 жовт. 2018 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

259

0

У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату

У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату

 У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату


У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату

 У мальовничому Хмільнику, що на Вінниччині, функціонує санаторій «Поділля», відомий своїми радоновими водами і хорошими спеціалістами. Заклад пропонує лікування великого переліку хвороб. Багато методик і практик розроблені для реабілітації під час патологій опорно-рухового апарату, адже саме ці недуги здатні надовго «вибити» нас з колії.

Відчувши біль у ногах чи спині, не варто зволікати і надіятися, що все пройде само собою. Звертайтеся за фаховою допомогою у санаторій «Поділля». Вам допоможуть при таких діагнозах:

  • остеохондроз хребта;

  • сколіоз;

  • анкілозуючий спондиліт (хвороба Бехтерева);

  • реактивні артропатії;

  • ревматоїдний артрит у неактивній фазі;

  • артрози і артрити;

  • травматичні ушкодження кісток і суглобів;

  •  хвороби позасуглобових м'яких тканин (міозит, бурсит, періартрит)

Лікують остеохондроз, артрити, артрози і в лікарнях. Там, здебільшого, використовують медикаментозний та хірургічний методи. Санаторій у Хмільнику пропонує вам ряд процедур, які покращать самопочуття і навіть дозволять порелаксувати. Це ЛФК, плавання, масаж, фітотерапія…

У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату

ЛФК дозволяє розробити м'язи навколо хребта, збільшити їх пластичність, зміцнити. Крім того, вправи допоможуть підсилити кровотік в м'язах, суглобах, запобігаючи подальший розвиток патології.  Лікувальна фізкультура показана в будь-якому віці майже при всіх захворюваннях, травмах та їх наслідках. Найефективніше, звичайно, при хворобах опорно-рухового апарату: грижах, протрузіях міжхребцевих дисків, остеохондрозі, радикулітах, захворюваннях суглобів (артрити, артрози), болях у спині (шийному, грудному, поперековому відділі), невралгії, сколіозах.

Завідувач ванного відділення Антон Сивак розповідає, що радонотерапія активізує обмін кальцію і сприяє відновленню хрящової тканини. Торфолікування забезпечує розсмоктуючий і протизапальний ефект. Мануальне лікування хребта в санаторії позбавляє від болю в спині, що викликаються остеохондрозом, радикулітом, грижею диска…

Лікування остеохондрозу в санаторії також може включати електрофорез і фізіотерапевтичні процедури, парафінотерапію, магніто-лазерну терапію, ультразвук.

У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату - фото 2

Вагому роль відіграють аква-процедури.

«Душ Шарко являє собою вид гідромасажу, при якому вода подається під високим тиском та гарячі струмені чергуються з холодними.

Масаж сильним струменем води поліпшує кровопостачання органів і тканин, тонізує весь організм, покращує імунітет. Процедура може призначатися для профілактики депресії, неврастенії, дратівливості, різних неврозів.

Також душ Шарко показаний для лікування артритів, остеохондрозу, артрозу, деяких травм опорно-рухового апарату (тільки за призначенням ортопеда)»,- пояснює Антон Сивак.

Щоденні тренування на дошці Євмінова допомагають стабілізувати зв'язки та м’язи, збільшують відстань між хребцями та повертають їх у природнє положення, усувають хворобливі відчуття, болі в спині. Дошка Євмінова ефективна при патологіях та проблемах з хребтом, для збільшення витривалості і зміцнення м'язів, для оздоровлення та профілактики спини.

Вправи, що виконуються на дошці, не ушкоджують спину і мінімально навантажують хребет, але, незважаючи на це, вони дуже ефективні.

Гідрокінезотерапія у санаторії «Поділля» проводиться у власному плавальному басейні, що дозволяє без обмежень виконувати всі комплекси вправ у воді. Заняття проходять під керівництвом лікаря з лікувальної фізкультури, який стежить за станом пацієнтів. Тренування можуть проводитися у групі або індивідуально. Тривалість терапії різниться у залежності від захворювання та віку пацієнта.

У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату - фото 3

Санаторій пропонує також різноманітні ванни, які сприяють відновленню опорно-рухового апарату: вуглекислі, хвойні, скипидарні, бішофітові, перлинні, вихрові, радонові. Більше про них ви зможете прочитати за посиланням: https://goo.gl/Kyr42d

За словами Антона Сивака, оптимальний курс лікування має складати не менше 14 днів. Найкраще, коли вам вдасться виділити три тижні.

У статті «Санаторій «Поділля» пропонує відпочинок, оздоровлення і розваги» описані умови проживання на території закладу.

Адреса санаторію «Поділля»: вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар)

+38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:

+38 (04338) 2-44-31

+38 (067) 23-23-415 (Київстар)

+38 (063) 68-55-053 (Life)

+38 (095) 63-59-606 (MTC)

+38 (04338) 2-31-02 (Факс)

У санаторії «Поділля» ефективно лікують остеохондроз, артрит та інші хвороби опорно-рухового апарату - фото 4