14 берез. 2018 08:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

75

0

У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими

У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими

 У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими


У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими

 Нарешті закінчилася зима. Попереду тепло і сонечко. Та, мабуть, кожен, помічає, що весна несе зміни не тільки у погоді, а й всередині нас. З'являється так зване весняне загострення. Після довгої зими організм ослаблений, хронічні захворювання дають про себе знати, погіршується загальний стан і самопочуття. Нестача сонячних променів провокує гіповітаміноз вітаміну D, що формує імунну та кісткової систем організму. Всі ці негативні фактори ослаблюють наш організм.

Найбільше відчувають прихід нової пори року опорно-рухова та серцево-судинна системи.

«Навесні люди починають займатися фізичною працею на присадибних ділянках, а різке зростання фізичних навантажень також сприяє загостренню різних патологій. Також з початком весни загострюються захворювання суглобів – артрити, артози.

Краще відчуваємо хронічні недуги. Зимово-весняному періоду притаманні різкі зміни в кліматі, перепади атмосферного тиску – все це дуже впливає на організм людини», - говорить заступник директора з медичної частини санаторію «Поділля» Леонід Марчук.

У санаторії «Поділля» розробили цілий ряд процедур, які допоможуть оздоровитися і привести себе у гарну форму.

Радонові ванни добре лікують серцево-судинну недостатність I-II стадії, ішемію, атеросклеротичний і міокардичний атеросклероз. Вони призначаються для терапії та профілактики ендокринних, гінекологічних захворювань, а також хвороб бронхолегеневої та опорно-рухової системи організму.

У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими

Прийняття сухих радонових ванн слугує терапією ішемічній хворобі серця, гіпертонії, порушенню периферичного кровообігу, трофічним захворюванням шкіри, цукровому діабету, багатьом недугам бронхолегеневої системи. Сухі ванни з успіхом застосовуються для лікування ревматоїдного артриту, а також інших захворювань суглобів і опорно-рухового апарату.

Підводне витягування хребта застосовується при встановленні цілого ряду діагнозів. Крім того знімає больовий синдром та судоми.

У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими - фото 2

Торф є відмінним засобом для терапії та профілактики хвороб опорно-рухового апарату, зокрема, запальних захворювань суглобів, наслідків травм, артритів і поліартритів. Крім цього, застосовується в терапії розладів статевої сфери у чоловіків і жінок, шкіряних та інших захворювань.

У санаторії «Поділля» лікують весняне загострення хронічних хвороб. Відчуйте себе здоровими - фото 3

Метод електролікування застосовується при атрофії м’язів, паралічі, гіпертонії, гінекологічних хворобах і інших порушеннях.

У санаторії «Поділля» вас чекають комфортабельні номери, професійний персонал, якісне обслуговування та індивідуальний підхід до кожного гостя.

Весна - це час, коли хочеться бути здоровим, красивим, випромінювати молодість, енергію і щастя, бути в найкращій формі. Тому бережіть здоров'я разом з санаторієм «Поділля».

Адреса санаторію «Поділля»:  вул. Курортна, 10, м. Хмільник Вінницької області, інд. 22000

Замовити путівку, забронювати номер, а також отримати кваліфіковану відповідь з усіх питань, які у вас виникають, ви можете в будь-який зручний для вас спосіб:

тел: +38 (04338) 2-44-31

тел. моб. (Київстар): (067) 23-23-415

тел. моб.(Life): (063) 68-55-053

тел. моб. (MTC): (095) 63-59-606

факс: +38 (04338) 2-31-02