29 трав. 2018 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

99

0

У селі на Вінниччині скажений пес загриз птицю, покусав корову і козу

У селі на Вінниччині скажений пес загриз птицю, покусав корову і козу

 Самого ж собаку досі не знайшли. Останній раз його бачили по дорозі у сусіднє село – Соболівку.


У селі на Вінниччині скажений пес загриз птицю, покусав корову і козу

 28 травня у селі Шиманівка Теплицького району скажений собака накинувся на свійських тварин. Чотирилапий загриз птицю, покусав корову і козу.

«Зранку поралася по господарству біля будинку. Вигнала корову з хліва, щоб відправити у череду. Аж раптом на подвір’я з долини вибігла біла лайка, біля носа у неї була кров. Собака кинулася на корову і прокусила їй морду.

Ми з чоловіком одразу відігнали тварину і почали витирати кров у корови, голими руками… Одразу і не подумали, що та собака скаженою може бути», - розповіла Вiнниця.info місцева жителька Тамара.

У чоловіка і жінки на руках були маленькі порізи, тому вони звернулося до лікарні. Там обом зробити вже укол від вірусу сказу… Призначили ще кілька ін’єкцій.

Потім стало відомо, що скажений пес загриз цуценя, кілька качок, курей і покусав кицьку в інших домогосподарствах. Коли вибігав із села, то вкусив козу, що паслася та хотів накинутися та корів. На щастя, пастухи зуміли відігнати його криками і палицями.

28 травня до покусаних тварин приїхав ветеринар. У населеному пункті вакцинують худобу та чотирилапих, які могли контактувати із скаженим псом.

Самого ж собаку досі не знайшли. Останній раз його бачили по дорозі у сусіднє село – Соболівку. Про загрозу повідомили у сільську раду.

Вiнниця.info