17 верес. 2014 16:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

11

0

У центрі Вінниці п’яний 72-річний водій «Фольксвагена» збив 75-річного пішохода

У центрі Вінниці п’яний 72-річний водій «Фольксвагена» збив 75-річного пішохода

Пенсіонери не поділили дорогу


У центрі Вінниці п’яний 72-річний водій «Фольксвагена» збив 75-річного пішохода

Інспектори Державтоінспекції затримали 72-річного вінничанина, який на пішохідному переході на вулиці Соборній збив пенсіонера та втік з місця пригоди. Протягом кількох години правопорушник, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, був встановлений за допомогою свідків. Його автомобіль з пошкодженнями, характерними для ДТП поміщений на арештмайданчик.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Близько пів дев’ятої години вечора до міліції надійшло повідомлення про те, що в центрі міста Вінниці водій автомобіля «Volkswagen Passat» скоїв наїзд на літнього чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги по пішохідному переходу, та втік з місця аварії.

З переломом гомілки 75-річний потерпілий каретою швидкої допомого був доставлений до травматологічного відділення лікарні.

Свідки автопригоди запам’ятали номерний знак автомобіля, і за кілька години працівники міліції затримати водія-правопорушника. Ним виявився 72-річний місцевий житель. Його автомобіль «Volkswagen Passat» з ушкодженнями характерними для ДТП стояв у дворі багатоповерхівки за місцем проживання. Чоловік підтвердив, що проїжджав вулицею, де сталась аварія, але причетність до неї - заперечував. Спілкуючись з правопорушником правоохоронці помітили, що він знаходиться в нетверезому стані. Підозри міліціонерів підтвердилися під час медичного освідування. У крові підозрюваного вміст алкоголю становив 1,1 проміле.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якої керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Наразі призначено ряд експертиз, за результатами яких буде встановлено, чи причетний літній чоловік до аварії.

Проводиться досудове розслідування.

ВИННИЦА.info

 


0
0